Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vliesbehang van Studio Ditte

Studio Ditte verkoopt vliesbehang. Dit is een bijzonder sterk behang dat eigenlijk nooit scheurt. Daarnaast kun je het gemakkelijk op de muur krijgen. Je smeert de lijm (bijvoorbeeld Perfax Roll-On) op de muur en niet - zoals vroeger gebruikelijk - op het behang zelf. De behangtafel behoort tot het verleden. Tot slot kun je vlekken op het behang eenvoudig verwijderen met een natte doek. Laat je kinderen maar spelen en ravotten, het behang is ervoor gemaakt.

Hoeveel rollen behang heb ik nodig?

Goed om te weten dat op een rol robot-, auto- of porseleinbehang 6 meter aaneengesloten behang zit. Het patroon herhaalt zich na 3 meter. Wil je dat het patroon zich precies herhaalt op de muur, dan kun je dus twee banen uit een rol halen. Het Studio Ditte behang met poëzieplaatjes, vogelhuisjes of linten bestaat uit twee losse banen van elk drie meter. De breedte van de rollen is 45 centimeter. Wil je berekenen hoeveel rollen je nodig hebt? Begin dan met het opmeten van de breedte van de wand (bijvoorbeeld 4 meter). Deel dan de breedte van de wand door 0,45. Dit is namelijk de breedte van de behangrol. In dit geval (4/0,45) = 8,88. Rond dit getal naar boven af. Dan heb je in dit voorbeeld dus negen banen behang nodig.

Ontwerpbureau Studio Ditte

Studio Ditte is naast een producent van behang ook een ontwerpbureau dat zich richt op conceptontwikkeling en productvormgeving. Naast het behang dat de ontwerpers voor eigen rekening maken, voeren ze ontwerpopdrachten uit. Zo heeft het bureau in opdracht van het Van Gogh Museum een verpakkingslijn en een collectie bureauaccessoires ontworpen. De producten zijn tegenwoordig te vinden in de museumshop van het Van Gogh Museum. Een ander project betreft een unieke dekbedovertrekkenlijn. Studio Ditte heeft in samenwerking met Ten Cate een unieke serie dekbedovertrekken ontworpen. Ten Cate is bekend van het merk Cinderella dat een begrip is in de Benelux en het staat voor kwaliteit en perfecte afwerking. Het Studio Ditte beddengoed is gemaakt van hoogwaardig katoen en voelt heerlijk zacht aan.

Studio Ditte bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij alle producten van Studio Ditte kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Studio Ditte en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Studio Ditte. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.  

Studio Ditte