Naar boven

Kartell

Kartell is een Italiaans designhuis dat al meer dan 50 jaar met succes aan de weg timmert. De design meubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld. En terecht! Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op design meubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Het creatieve en innovatie ontwerp van de Kartell Componibili serie kreeg onder andere zeer veel erkening. De kastjes worden onder andere opgesteld in het Museum of Modern Art in New York en in het Centre George Pompidou in Parijs.

Eindeloze mogelijkheden met de Kartell Componibili serie

De Kartell Componibili serie biedt vele mogelijkheden voor je interieur. De serie bestaat uit opstabelbare stukken die je makkelijk en snel in elkaar kunt zetten. De Kartell Componibili serie is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar past ook nog eens in iedere kamer van jouw huis! Dit heeft de serie te danken aan het eenvoudige en tevens stevige ontwerp. Zet bijvoorbeeld de Kartell Componibili kast vierkant in de studeerkamer voor het opbergen van al die rondslingerende studieboeken. Super handig dus! En dat de Kartell Componibili ook nog eens een leuke toevoeging is voor je interieur, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Stapelen dus tot je een ons weegt met de Kartell Componibili serie. De serie is gemaakt van ABS. Dit is een harde kunststof met een lange levensduur. Het materiaal is makkelijk schoon te houden en waterbestendig.

Een nieuw jasje

Dat je er nog niet over uit bent waar je de kast van de multifunctionele Kartell Componibili serie precies neer wilt zetten is begrijpelijk. Hier heeft Kartell een oplossing voor. De modules van de Kartell Componibili serie kunnen steunen op kleine wieltjes. Nog een handige toevoeging! De Kartell Componibili serie is al bijna 40 jaar een begrip. Geen wonder dat Kartell net weer een stapje verder gaat door mee te gaan met de trends van nu. De Kartell Componibili kast metallic is net even een stapje hipper door de afwerking in bijzondere metaaltinten. Hierdoor kan de Kartell Componibili serie er weer makkelijk jaren tegenaan!

Kartell Componibili bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke kast van de Kartell Componibili serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast van de Kartell Componibili serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kast van de Kartell Componibili serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Componibili serie heeft Kartell ook prachtige meubels in de serie Magic Hole, Bubble Club en Comback.

Flinders klanten beoordelen de producten van Kartell Componibili gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.