Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Hanglampen Hanglampen

Vloerlampen Vloerlampen

Crown Crown

Tafellampen Tafellampen

Wandlampen Wandlampen

Sorteren op 1-36 van 62 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 62 producten Terug naar boven

Verlichting volgens Le Corbusier

In 2012 presenteerde Nemo voor het eerst de heruitgave van de Projecteur 365 lamp, naar ontwerp van Le Corbusier. Zestig jaar nadat Le Corbusier met deze lamp in zijn hoofd zat, heeft Nemo de lamp concreet gemaakt. Met de nieuwste technieken en materialen is dit een uiterst veelzijdige lamp geworden die zowel bij bedrijven als particulieren op zijn plek is. De Projecteur serie bestaat nu uit een vloerlamp, tafellamp, hanglamp en wandlamp. In 2013 werd deze heruitgave bekroond met de ‘Wallpaper Design Awards 2013 - Best reissue’. Een terechte bekroning van een iconische serie. Dit Italiaanse merk biedt meer aan van Le Corbusier. Zo zijn er ook de Lampe de Marseille wandlamp en de Applique de Marseille wandlamp.

De Crown serie: kroon op het werk

Een van de opvallendste producten van Nemo is ongetwijfeld de Crown serie. Deze grootse kroonluchters vallen overal direct op door de innovatieve en imponerende vorm. Ontwerpers Jehs+Laub werden geïnspireerd door het werk van M.C. Escher waarin wordt gespeeld met eindeloze verbindingen. Zo kwamen zij met de Crown kroonluchters met een eindeloze hoeveelheid vertakkingen. De serie omvat veel verschillende varianten van dit interessante concept. Van kroonluchters met een enkel niveau tot kroonluchters met 48 lampen verdeeld over 9 niveaus. Voor elke ruimte is er wel een geschikte Crown kroonluchter te vinden.

Nemo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Nemo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Nemo. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Nemo veilig en vertrouwd online bestelt.