Naar boven
Sorteren op

1-36 van 135 producten

Deens design van Cane-line

Cane-line is al dertig jaar thuis in zowel het ontwerpen als produceren van meubels waar menig hart sneller van gaat kloppen. Een meubel moet volgens het team achter dit merk functioneel en comfortabel tegelijkertijd zijn. Het stukje comfort eist ook de hoofdrol op in hun missie. Met al hun producten willen ze het leven van een mens comfortabeler maken en ze willen daarmee ook van toegevoegde waarde zijn op de plek in of rondom huis waar je helemaal tot rust komt en optimaal kunt ontspannen. Kwaliteit, innovatie en comfort zijn simpelweg de kernwaarden die voor Cane-line essentieel zijn. Met deze eigenschappen brengt Cane-line producten op de markt die met de grootste zorg voor het milieu en het welzijn van de mens zijn gemaakt. 

Cane-line Breeze collectie is van alle gemakken voorzien

Wil je je tuin in een compleet nieuw jasje steken? Dan zit je in de Breeze collectie van Cane-line helemaal goed. Van een loungestoel tot een barkruk en van een stoel met armleuningen tot een tweepersoonsbank: alle producten hebben een elegant, vriendelijk en uitnodigend karakter. Deze collectie tuinmeubels is gemaakt door de Deense ontwerpers Strand + Hvass. Elk product hebben ze met de hand gemaakt en valt op door het in het oog springende design. Zo krijgt elk product een uniek karakter en wordt elk ontwerp met veel zorg samengesteld. Wist je dat deze meubels van Cane-line in verschillende toegankelijke kleuren verkrijgbaar zijn?   

Cane-line bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Cane-line. Dat betekent dat wij alle producten van Cane-line kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Cane-line en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Cane-line. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Cane-line veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Cane-line gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.