Indeling & Styling

Elke kamer in een huis heeft zo haar eigen kenmerken en moet aan andere eisen voldoen. Los daarvan heb je te maken met verschillende groottes, vormen en hoogtes. Deze factoren bepalen stuk voor stuk hoe je een woonruimte inricht en stylet. We geven je daarom verschillende handvatten die jou helpen bij bijvoorbeeld de inrichting van je hal, slaapkamer of eethoek. En vooral ook: de puntjes op de ‘i’ om het geheel helemaal naar je wens te maken. Hoe leuk is het om je huis om te toveren tot je droomhuis? Ga van start met deze tips & tricks.

Populaire adviesartikelen

 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer
 
5 x Tips om van de hal een grande entree te maken
De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten strale
Lees meer
 
3 x Tips voor een hal inrichten
De vorm en indeling van de hal is in geen enkel huis hetzelfde. Maar waar let je op bij het inrichten van de hal? We geven je een drietal tips.
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Felle kleuren in je interieur verwerken: hoe doe je dat?
Felle kleuren in je interieur verwerken kan soms best lastig zijn. Hoe pas je dit op een subtiele manier toe? We geven je een drietal tips.
Lees meer
 
3 x Stylingtips voor baby- en kinderkamer
De baby- of kinderkamer inrichten kan best lastig zijn. Om je een handje te helpen, hebben we drie stylingtips voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
 
Zo breng je het fijne buitengevoel naar binnen
In de zomermaanden brengen we meer tijd buiten door. Haal jij dat fijne buitengevoel ook graag naar binnen? We geven je een drietal tips.
Lees meer
 
Van babykamer naar kinderkamer in vier stappen
Als kinderen na twee jaar de babykamer ontgroeid zijn, wordt het tijd om aan de slag te gaan met een peuter- of kinderkamer. We leggen je uit hoe je dit aanpakt.
Lees meer
 
3 x Tips voor een hal inrichten
De vorm en indeling van de hal is in geen enkel huis hetzelfde. Maar waar let je op bij het inrichten van de hal? We geven je een drietal tips.
Lees meer
 
Originele inrichting van de woonkamer
De woonkamer is niet alleen de plek waar je ’s avonds kunt ontspannen, maar ook waar je vrienden en familie ontvangt. Zorg ervoor dat hij top gestyled is!
Lees meer
 
Hoe richt je een slaapkamer in?
Heb je ook slapeloze nachten over het inrichtingen van je slaapkamer? Flinders helpt je graag op weg met allerlei tips. Zo heb jij geen slapeloze nachten meer!
Lees meer
 
5 x Tips voor een opgeruimd huis
Een schoon en opgeruimd huis, dat is nog eens lekker thuiskomen. Maar helaas... Sommigen hebben al om moeite ’s ochtends het bed op te maken, anderen krijgen h
Lees meer
 
5 x Kerststyling tips
Wil je die kerstlook in je woning, maar weet je niet hoe? Met deze vijf kerststyling tips voeg je die sfeer in een handomdraai toe.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Bel naar 020 3030630 (elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 09:00 - 18:00 uur),
e-mail naar info@flinders.nl of gebruik het contactformulier.