Spotjes

Design spotjes kopen doe je bij Flinders. Of je nu een schilderij wilt uitlichten of leeslicht nodig hebt op een specifieke plek, een design spotje biedt uitkomst. Bij Flinders heb je keuze uit meer dan twintig verschillende spotlights van de bekende designmerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zuiver Luci spots? Deze zijn niet alleen in enkel- en meervoud te verkrijgen, maar ook nog eens heel zuinig in gebruik omdat het een led-spot is. Ook de Zuiver Dice spots, Lirio by Philips Bloq spots en de Lirio by Philips Bonq spots zijn zeer geliefd. Heb je behoefte aan nog meer licht? Dan is de vierkoppige Dolium 4 spot uit de Dolium spots familie van Lirio by Philips wellicht iets voor jou. Kortom, Flinders heeft design spotjes voor iedere gelegenheid!

Informatie en tips over verlichting? Bekijk onze verlichtingsmodule!

Sorteren op

1-28 van 28 producten

Gebruik van spotjes

Spotjes vallen in de categorie ‘gerichte verlichting’. Ze zijn ideaal om bepaalde objecten of plekken in huis letterlijk in de spotlights te zetten. Je kunt een spotje bijvoorbeeld op je favoriete schilderij richten. Bij binnenkomst wordt de aandacht dan meteen naar het kunstobject getrokken. Ook kun je spots gebruiken in en op kasten, zoals boekenkasten, garderobekasten en badkamerkasten. Door het plaatsen van spotjes kun je goed zien welke kleding je uit de kast pakt, hoe je je make-up aanbrengt en waar dat ene boek ook alweer staat. Spotjes zijn ook prima te gebruiken als algemene verlichting, bijvoorbeeld aan het plafond of de wand. In zo’n geval kies je meestal voor een lamp bestaande uit meerdere lichtbronnen.

Één, twee, drie of zes?

Bij Flinders Design heb je een ruime keuze uit diverse soorten spotjes. Zo kun je altijd een spotje vinden dat past bij het doel waarvoor jij hem wilt gebruiken. Als je een specifiek meubel of kunstobject wilt verlichten, raden wij een beweegbare, enkele spot aan. Voorbeeld hiervan is de Planet 1 spot uit de Lirio by Philips Planet collectie. Deze zijn draaibaar en daardoor goed te richten op het object dat je wilt uitlichten. Ben je juist op zoek naar meerdere spotjes om algemene verlichting aan te brengen? Dan biedt de Lirio by Philips Planet 3 spot uitkomst. Dankzij het beweeglijke karakter van de drie spotjes zijn de lichtbundels gemakkelijk over de ruimte te verdelen. Mocht deze rails toch niet voldoende licht geven, dan kun je altijd nog overstappen op de Lirio by Philips Planet 6 spot. Zoals de naam al aangeeft, telt deze rails maar liefst 6 spotjes.

Spotjes in alle maten en kleuren

Afhankelijk van wat goed in jouw interieur past, heb je keuze uit diverse soorten spotjes. Voor een eenvoudig, onopvallend maar elegant ontwerp kies je bijvoorbeeld de Lirio by Philips Bloq spot. Deze zijn verkrijgbaar in diverse samenstellingen van één, twee, drie en vier spotjes. De lampjes zijn keurig ingebouwd in een zwart of wit blok maar wel zodanig dat ze nog steeds draaibaar zijn. Vind je het juist leuk om de spotjes aan je plafond of wand goed te kunnen zien, dan kies je voor een opbouwvariant zoals de Luci led-spot van Zuiver. Wil je echt de aandacht op de spots vestigen? Dan is de House Doctor Mega spot iets voor jou. Kortom, wie of wat je ook in de spotlights wil zetten, Flinders heeft de ideale lamp voor je!

Vragen over design spotjes

Heb je een vraag of opmerking over een specifieke design spot uit het assortiment van Flinders? Wil je bijvoorbeeld weten welke kleuren wij op voorraad hebben of wat de exacte lengte is van een lamp? Onze afdeling Klantadvies helpt je graag! Bel gerust 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem per e-mail contact met ons op.

Naar boven