Satelliet design meubelen

Satelliet Meubelen is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van horeca-en projectmeubilair. Al bijna 50 jaar geeft dit designlabel uiteenlopende typen horecaondernemingen, kantoren, en interieurs een verwelkomende uitstraling. Dit doen ze vanuit de overtuiging dat een plezierige, verwelkomende omgeving mensen prettiger doet voelen en hun productiviteit verhoogt. Doordat Satelliet Meubelen over een uitgebreid netwerk van contacten uit heel Europa beschikt, is dit label niet gebonden aan één fabrikant. Dat betekent dat Satelliet per ontworpen product kan kijken wat de meest passende productiemethode en wie de meest geschikte fabrikant is. Zo ben je altijd verzekerd van een bijzonder, kwalitatief goed meubilair.

Uniek, zelf samengesteld horecameubilair

Satelliet biedt alles wat u nodig heeft om uw horecaonderneming zo origineel, sfeervol en verwelkomend mogelijk in te richten. De Indoor collectie van Satelliet biedt namelijk genoeg mogelijkheden om uw eigen unieke combinatie van tafels en zitmeubilair te maken. Zo bevat de collectie van Satelliet naast een uitgebreide collectie tafels ook een uitgebreid scala aan verschillende tafelbladen van hout en laminaat. Deze kunnen naar eigen inzicht gecombineerd worden met één van de vele onderstellen. Zo creëert u uw eigen unieke meubelstuk, dat precies past bij uw onderneming. De door u gecreëerde tafel kan vervolgens gecombineerd worden met één of meerdere typen stoelen. Dat er een passend exemplaar bij zit weten we bijna zeker. Met een stoelencollectie van om en nabij de vierhonderdvijftig stoelen beschikt Satelliet over één van de meest uitgebreide designcollecties van Nederland. 

Comfortabel, kleurrijk loungemeubilair voor het terras

Satelliet is eveneens trotse eigenaar van een uitgebreide collectie terrasmeubilair. De collectie bevat verschillende productlijnen, met producten die perfect bij elkaar passen. Zo biedt de Area collectie alles wat u nodig heeft om een sfeervol terras met een losse loungesetting te creëren. Door verschillende Area 140 B bankjes naast elkaar te plaatsen ontstaat een langere bank, die ook doorgetrokken kan worden naar de hoeken met de Area Corner B. Met dit modulaire systeem is het in principe mogelijk om een lange ziteenheid te creëren, die zich uitstrekt naar de verschillende uiteinden van het terras. De losse loungesfeer wordt compleet gemaakt door de rest van het terras in te richten met verschillende lichte, kleurrijke zitmeubelen. Met behulp van de vrolijke Maarit LS terraskrukjes en de kleurrijke Sola AC stoelen ontstaat zo een dynamisch, comfortabel loungeterras dat dé perfecte setting is om heerlijk in te borrelen, eten en ontspannen. Een fijne bijkomstigheid van deze stoelen en krukjes? Ze zijn stapelbaar, dus opbergen gaat extra makkelijk.

Flinders Projectinrichting

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects