Naughtone, puur maatwerk

Bij Naughtone houden ze de dingen graag makkelijk. Naughtone wil graag mooi en praktisch meubilair maken. Bij Naughtone staat u centraal. Dat betekent dat het product vooral aan uw eisen moet voldoen. Naughtone legt u dan ook niet graag regeltjes op. Vandaar dat u de meubels van Naughtone veelal kunt aanpassen aan de door u in te richten ruimte, en aan het door u beoogde doel van de meubels. Dit wordt gerealiseerd door u te laten kiezen uit een verscheidenheid aan afmetingen, kleuren en afwerkingen. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De perfecte bank voor elke ruimte

Naughtone luistert graag naar uw wensen. Vandaar dat de banken veelal uit modules bestaan. Op deze manier kunt u zelf de vorm en grootte van de bank kunt bepalen. Zo bestaat de Symbol collectie uit 16 modules die allemaal in vorm en afmetingen verschillen. Met deze modules is alles mogelijk, variërend van een knus zithoekje tot een grote zitmodule die tientallen mensen van een fijne zitplaats voorziet. Omdat elke module verkrijgbaar is in een scala aan stofferingen en de poten eveneens vrij te kiezen zijn, kunt u met de modules uit de Symbol collectie de voor uw ruimte perfecte oplossing vinden. Wij helpen u hier graag bij!

Minimalistische vergadertafels

Naast een grote verscheidenheid aan banken en zitmodules, biedt Naughtone ook een ruim assortiment aan strakke vergadertafels. Alle vergadertafels zijn ontdaan van poespas, waardoor ze uiterst functioneel zijn, en zich kunnen aanpassen aan diverse typen interieur. Zo bestaat de Megaped tafel slechts uit een bureaublad met één basis. Deze ene basis kan echter wel een tafelblad dragen met een diameter van 2 meter! Zoals u van Naughtone mag verwachten kunt u ook hier zelf bepalen of u dit wilt. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Ook kunt u de afwerking van het bureaublad en de afwerking van de basis zelf kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk een aantal oplaadpunten in de tafel te verwerken. Zo kunnen u en eventuele medewerkers de hele dag werken zonder zorgen over een lege batterij.

Flinders Projectinrichting

Flinders is al sinds 2010 actief in de wereld van design. Naast een fysieke winkel, een webshop en twee Flinders cafés heeft Flinders ook een projectenafdeling. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken. Uw belang en uw wensen komen bij ons daardoor altijd op de eerste plek. Zo denken wij altijd met u mee om de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden! De producten op de site zijn slechts een selectie van alles wat Flinders te bieden heeft. Dankzij de contacten met vele leveranciers kunnen wij bijna alles leveren. Mist u een specifiek merk of product op onze website, of hebt u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you