Naughtone, puur maatwerk

Bij Naughtone houden ze de dingen graag makkelijk. Naughtone wil graag mooi en praktisch meubilair maken. Bij Naughtone staat u centraal. Dat betekent dat het product vooral aan uw eisen moet voldoen. Naughtone legt u dan ook niet graag regeltjes op. Vandaar dat u de meubels van Naughtone veelal kunt aanpassen aan de door u in te richten ruimte, en aan het door u beoogde doel van de meubels. Dit wordt gerealiseerd door u te laten kiezen uit een verscheidenheid aan afmetingen, kleuren en afwerkingen. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De perfecte bank voor elke ruimte

Naughtone luistert graag naar uw wensen. Vandaar dat de banken veelal uit modules bestaan. Op deze manier kunt u zelf de vorm en grootte van de bank kunt bepalen. Zo bestaat de Symbol collectie uit 16 modules die allemaal in vorm en afmetingen verschillen. Met deze modules is alles mogelijk, variërend van een knus zithoekje tot een grote zitmodule die tientallen mensen van een fijne zitplaats voorziet. Omdat elke module verkrijgbaar is in een scala aan stofferingen en de poten eveneens vrij te kiezen zijn, kunt u met de modules uit de Symbol collectie de voor uw ruimte perfecte oplossing vinden. Wij helpen u hier graag bij!

Minimalistische vergadertafels

Naast een grote verscheidenheid aan banken en zitmodules, biedt Naughtone ook een ruim assortiment aan strakke vergadertafels. Alle vergadertafels zijn ontdaan van poespas, waardoor ze uiterst functioneel zijn, en zich kunnen aanpassen aan diverse typen interieur. Zo bestaat de Megaped tafel slechts uit een bureaublad met één basis. Deze ene basis kan echter wel een tafelblad dragen met een diameter van 2 meter! Zoals u van Naughtone mag verwachten kunt u ook hier zelf bepalen of u dit wilt. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Ook kunt u de afwerking van het bureaublad en de afwerking van de basis zelf kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk een aantal oplaadpunten in de tafel te verwerken. Zo kunnen u en eventuele medewerkers de hele dag werken zonder zorgen over een lege batterij.

Flinders Projectinrichting

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects