Naar boven
Sorteren op

1-36 van 42 producten

pols potten: Nederlands design met humor

Hoewel Pols Potten niet meer weg te denken is uit het rijtje Nederlandse designers, bestaat het bedrijf nog geen dertig jaar. In 1986 werd Pols Potten opgericht in Amsterdam. Zelf noemt het merk zich vernieuwend en onconventioneel. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De ontwerpen van Pols Potten staan goed in huizen en horeca maar ook in etalages, zakelijke ruimtes en zelfs de universiteit. Ook al is Pols Potten een merk van Nederlandse afkomst, je ziet de spraakmakende ontwerpen van dit merk inmiddels over de hele wereld. Dit is niet alleen te danken aan de unieke designs maar ook aan de vele bijzondere samenwerkingen met bekende ontwerpers. Met een Pols Potten vaas haal je, behalve een hele mooie vaas, ook een stukje Nederlandse designgeschiedenis in huis.

Fleur op, dat humeur

Welk humeur je ook hebt, welk seizoen het ook is, er is altijd een pols potten vaas om je op te fleuren. Bijvoorbeeld de pols potten Wheat Straw sphere large. De handgeschilderde bloemen en de bijzondere bolling geven deze vaas een uniek karakter. Qua kleuren kun je kiezen uit stemmig zwart, zonnig geel of romantisch rood. Net waar je zin in hebt. Vind je de vaas mooi, maar net een maatje te groot? Dan is er de pols potten Wheat Straw Sphere small. Net zo mooi, net iets kleiner en in meerdere kleuren verkrijgbaar. De pols potten Ball Body heeft voor de liefhebber ook een mooie bloemenprint, en een opvallende elegante hals. Maar voor wie liever bloemen in dan op de vaas heeft, is deze vaas ook in groene en blauwe tinten te koop. Keuze zat, dus!

Diepte in de pols potten vaas

Wel bloemen, maar geen kleuren? Ga dan voor de pols potten Vase 3D rose, waar het reliëf je tegemoet bloeit. Een boeket rode rozen zal prachtig afsteken bij de witte vaas. Als je stiekem helemaal niet van bloemen houdt, is de pols potten vaas Sphere het beste excuus om een vaas te kopen. Ook zonder bloemen misstaat deze vaas niet, en dankzij de behoorlijke afmetingen is het op zichzelf al een ornament. Zo zie je dat er altijd wel een reden is om voor een pols potten vaas te kiezen, ook als je niet vaak een boeket op tafel zet.

pols potten vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke pols potten vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een pols potten vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast vazen heeft pols potten onder andere ook prachtige lampen en krukjes.