Studio HENK

De collectie van het Nederlandse designlabel Studio HENK staat in het teken van fraaie designmeubels waaronder eettafels. In drie stappen stel je eenvoudig je eigen eettafel samen door na te denken over de vorm van het tafelblad, de kleur hiervan en hoe je de rand laat afwerken. Een opvallend detail is toch wel dat de rand van het tafelblad in verschillende afwerkingen beschikbaar is. Heb jij een grote familie of eet je vaak met vrienden? Dan komt de Butterfly tafel 240x90 van Studio HENK goed van pas. Om het plaatje compleet te maken en een speels effect te creëren, kun je er ook voor kiezen om aan de ene kant van zo’n tafel een bijpassende eetbank toe te voegen. Het kleinste lid van de familie is de Butterfly kruk die lekker multifunctioneel is. Wil je meer te weten komen? Bekijk dan het complete aanbod. 

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-55 van 55 producten

Alles over Studio HENK

Designlabel Studio HENK is opgericht door de gebroeders Albers uit het zuidelijke deel van ons kikkerlandje. Jaren terug begonnen ze een zoektocht naar een mooie, betaalbare designtafel. Al snel bleek dat knap lastig is en besloten ze om zelf een tafel te ontwerpen en bouwen. En dat was direct een succes. De inspiratie voor deze items deden ze op tijdens hun wandelingen in de frisse berglucht en mooie natuur van Noorwegen. Wat ooit als een hobby begon, groeide uit tot een prachtig designmerk met designmeubels van hoogwaardige kwaliteit die bereikbaar zijn voor iedereen. In 2012 kwamen de broertjes op het idee om het toch wat serieuzer aan te pakken en zijn ze tot op de dag van vandaag continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van hun producten.

Dé Butterfly serie van Studio HENK

Een serie producten die gezien mag worden gaat het leven door onder de naam Butterfly. Deze serie producten van Studio HENK bestaat uit tafels, krukken en eetbanken die allemaal dat kenmerkende onderstel hebben in de kleuren wit of zwart. De naam van deze serie komt ook niet uit de lucht vallen: als je het onderstel ziet, dan herken je vast direct de vorm van een vlinder hierin. Het ontwerp van de tafel geeft een luchtige en speelse look. Door het design van deze tafel doet hij het eigenlijk in elke ruimte heel goed. De eetkamer of woonkamer verdient uiteraard wel de voorkeur, want een tafel als deze mag gezien worden. En in een ruimte als deze breng je dagelijks toch behoorlijk wat tijd door.

Studio HENK bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij alle producten van Studio HENK kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Studio HENK en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Studio HENK. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Studio HENK gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven