Donkersloot bijzondere vloerbedekking

Donkersloot houdt zich al sinds 2008 bezig met maken van bijzondere vloerbedekking voor professionele toepassingsgebieden. Bij het ontwerpen van nieuwe textiele vloerbedekking wordt er inspiratie gehaald uit mens, mode en architectuur. Zo zijn de ontwerpen van Donkersloot altijd perfect in harmonie met hun fysieke omgeving, de laatste trends en natuurlijk de gebruikers. De liefde voor het vak blijkt uit elk ontwerp. Donkersloot biedt eindeloos veel mogelijkheden, waar we u graag meer over willen vertellen.

Tegeltapijt XL

Naast dat Donkersloot u de keuze biedt uit een scala aan ‘standaard’ tapijten, biedt Donkersloot u eveneens de mogelijkheid om met Tegeltapijt XL uw eigen tapijt te ontwerpen. Er is een groot aantal standaardpatronen beschikbaar, die u naar eigen inzicht kunt samenvoegen. Verder kunt u ook kiezen uit 25 verschillende kleuren. Op deze manier zijn er letterlijk miljoenen mogelijkheden, waardoor uw perfecte tapijt er altijd tussen zit! Tegeltapijt XL biedt op deze manier eveneens de mogelijkheid om zelf uw eigen kenmerkende ‘huisstijl’ te ontwerpen. Daarnaast hebben alle tegeltapijten goede akoestische eigenschappen, waardoor geluidsoverlast tot een minimum beperkt wordt. De standaardmaat van de tegels is 96 bij 96 centimeter, maar op aanvraag is het Tegeltapijt ook leverbaar in tegels van 48 bij 48 centimeter. Tegeltapijt XL is leverbaar vanaf 50 m2. Eigen patronen kunnen worden geleverd vanaf 100 m2.

Karpet

Donkersloot biedt meer aan dan alleen tapijt. In de collectie van Donkersloot is namelijk een ruime keuze uit verschillende karpetten. U kunt kiezen uit patronen die variëren van Delfts Blauw tot Modern Talking. De structuren van de verschillende karpetten reiken van wollen vilt in Honeycomb tot een karpet Okanda, dat 100 procent van hout gemaakt is. Naast deze karpetten maakt Donkersloot ook parketten op maat. Wanneer u een karpet op maat laat maken, heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende combinaties van structuren en kleuren. Kunt u niet kiezen? We helpen u graag verder met ons vrijblijvende advies.

Flinders projectinrichting

Flinders is al sinds 2010 actief in de wereld van design. Naast een fysieke winkel, een webshop en twee Flinders cafés heeft Flinders ook een projectenafdeling. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken. Uw belang en uw wensen komen bij ons daardoor altijd op de eerste plek. Zo denken wij altijd met u mee om de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden! De producten op de site zijn slechts een selectie van alles wat Flinders te bieden heeft. Dankzij de contacten met vele leveranciers kunnen wij bijna alles leveren. Mist u een specifiek merk of product op onze website, of hebt u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you