Dynamobel kantoormeubelen

Dynamobel is een Spaans merk, dat als sinds 1959 een grote verscheidenheid aan kantoormeubelen produceert. In Spanje is dit merk al decennia lang marktleider. Dynamobel zelf heeft wel een idee over waarom dit zo is. Dynamobel is namelijk een van de weinige merken die constant bezig is met het vernieuwen van zijn producten. Voor Dynamobel is de toekomst niet iets waar noodgedwongen op geanticipeerd moet worden, maar eerder een kans voor allerlei nieuwe ontwikkelingen. Deze kans moet juist omarmd worden, in plaats van gevreesd. Bij Dynamobel is er dan ook altijd een team gemotiveerde designers bezig dat onderzoekt hoe ze hun meubelen nog beter, mooier en efficiënter kunnen maken. En dat allemaal om uw kantoor een fijne en toekomstbestendige werkplek te laten zijn.

Het slimme kantoor

Kantoorruimte is kostbaar, en daarom willen we onze ruimte zo goed en multifunctioneel mogelijk inzetten. Dynamobel is zich bewust van de soms beperkte ruimte die ondernemers tot hun beschikking hebben, en bedacht daarom een aantal slimme oplossingen waarmee u efficiënt kunt omgaan met de beschikbare ruimte, zonder in te leveren op design en sfeer. Movable Partition is een voorbeeld van zo’n oplossing. Met Movable Partition is het namelijk mogelijk om ruimtes in een handomdraai te veranderen in ruimtes met een andere doelstelling. Dit gebeurt middels een compartimentalisatiesysteem dat verschillende wanden bevat, die dankzij een railing door slechts 1 persoon van plaats kunnen worden verwisseld. Bang dat verschillende wanden van elkaar losraken hoeft u echter niet te zijn. Dankzij magnetische strips die zijn verwerkt in de wanden zullen ze niet zo gemakkelijk van elkaar loslaten. Zo tover je een kantoor in een handomdraai om in bijvoorbeeld een vergaderzaal.

Bureaustoelen en optimale ergonomie

Als er één ding is waar Dynamobel het meest bekend om is, zal dat toch de enorme verscheidenheid aan bureaustoelen zijn. Naast dat de bureaustoelen stuk voor stuk een indrukwekkend mooi design hebben, worden ze ook gekenmerkt door ergonomische ontwerp. Werknemers brengen immers een aanzienlijk deel van hun dag door op hun bureaustoel, wat betekent dat het gevaar van lichamelijke klachten wegens het zitten op een slechte stoel op de loer ligt. Dynamobel kijkt daarom altijd goed naar de bouw van het menselijk lichaam. Het mooiste voorbeeld hiervan is zonder twijfel de PAD stoel, ontworpen door Alejandro Zaera. De PAD stoel is namelijk een letterlijke projectie van het menselijke lichaam, en reflecteert zo de relatie tussen lichaam en stoel. Deze stoel is geen normale bureaustoel, maar eerder een verlengstuk van het menselijk lichaam. Hij sluit dankzij zijn organische vormen zo perfect aan, dat lichamelijke klachten uitgesloten zijn.

Flinders Projectinrichting

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects