Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Knot collectie Knot collectie

Balloons collectie Balloons collectie

Muffins collectie Muffins collectie

Shadows collectie Shadows collectie

Capsula collectie Capsula collectie

Sorteren op 1-36 van 43 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 43 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Brokis

Brokis is al jaren een begrip binnen de verlichtingswereld. Het verlichtingsmerk werd opgericht door Jan Rabell in 2006 in Bohemen. Dat is het westelijk deel van Tsjechië. De manier waarop ze daar vroeger glas bewerkten, is behouden gebleven bij het produceren van de lampen die Brokis vandaag de dag op de markt brengt. Brokis heeft inmiddels zijn eigen productiefaciliteit met hoge capaciteit waar de mooiste ontwerpen worden geproduceerd. Omdat de lampen allemaal handgemaakt en mondgeblazen zijn, haal je altijd een bijzonder en uniek ontwerp in huis. Verschillende ontwerpers ontwikkelden collecties voor Brokis. Lucie Koldova is verantwoordelijk voor de razend populaire Muffins collectie en de mooie Balloons lampen. De Knot collectie is het werk van Chiaramonte Marin Design Studio.

Indrukwekkende lampen van Brokis

We beginnen maar meteen door je voor te stellen aan de populaire Brokis hanglampen: de Brokis Knot collectie. De Knot hanglampen herken je aan de – hoe kan het ook anders – knoop aan de onderkant van het prachtige glazen armatuur. Kenmerkend voor de Brokis Knot collectie is een tijdloos design en de combinatie van mondgeblazen glas en het gebruik van robuust en naturelkleurig touw. Door de verschillende uitvoeringen kun je deze lampen ook mooi met elkaar combineren. Maar ook de Brokis Shadows collectie verdient het om genoemd te worden. De Shadows collectie van Brokis is ontworpen door Lucie Koldova en Dan Yeffet en geinspireerd op de lampen die vroeger in traditionele Franse ateliers hingen. Een magische lichtbeleving. Overdag, maar ook vooral ‘s avonds als het donkerder is. Welke Brokis lamp is jouw favoriet?

Brokis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Brokis. Dat betekent dat wij alle producten van Brokis kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Brokis en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Brokis veilig en vertrouwd online bestelt.