Sorteren op

1-36 van 43 producten

HKliving brengt het verleden naar het heden

Dit Nederlandse merk is in 2008 opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. Een perfect duo met een creatieve geest aan de ene kant en een wiskundig brein aan de andere kant. De mannen hadden al een sterke basis, het zijn namelijk twee jeugdvrienden. Ze zijn het merk begonnen omdat Emiel Hetsen, die in de antiek zat, merkte dat de vraag naar vintage meubels enorm was. Vaak waren grote hoeveelheden niet aan te leveren. Door deze zelf te gaan produceren dichtte hij het gat in de markt dat hij gevonden had. Inmiddels heeft het merk een uitgebreide collectie hedendaags design geïnspireerd op schatten uit het verleden. Het beste van toen komt samen met het beste van nu. Een rijke en inspirerende combinatie.

HKliving

Het is heel erg handig om het mix en match idee te omarmen in je servieskast. Zo hoef je bij bezoek nooit meer gestrest op zoek naar net dat zesde bijpassende kopje. Omdat iedereen een ander kopje heeft is er toch een vorm van eenheid. Door een van de sets te nemen uit de 70’s serie kun je genieten van verschillende warme tinten, rauwe texturen en speelse patronen. De 70's kopje set van 6 bevat zes handzame praktische kopjes, de 70's cappuccino kopje set van 4 is wat breder en heeft ook een oor om hem makkelijk vast te pakken. Ideaal voor een cappuccino. Gelukkig hoeft de koffie die je in de kopjes schenkt niet volgens de jaren 70 stijl bereid te worden. Want als iets wel blijvend verbeterd is, is het onze koffie.

HKliving 70’s serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit deze serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de 70’s serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.