Naar boven
Sorteren op

1-36 van 4900 producten

Outlet bij Flinders

Op zoek naar een plek waar je designproducten met korting kunt kopen? Dan ben je bij Flinders aan het juiste adres. We verversen regelmatig het aanbod designproducten in de Flinders winkel in Zaandam en in onze online outlet. Zo kunnen we continu de nieuwste designmeubels, designverlichting en woonaccessoires presenteren. In onze online outlet maken we onderscheid tussen ‘tweedekansjes’ en ‘acties en aanbiedingen’. Een tweedekansje is een product dat door één van onze klanten is teruggestuurd of omgeruild. Deze tweedekansjes zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog altijd in goede staat. De acties en aanbiedingen die je in onze outlet vindt, zijn gloednieuwe producten die onbeschadigd zijn en in de originele verpakking én met aantrekkelijke kortingen ons magazijn verlaten. Laat je verrassen door design boordevol kortingen.

Producten in de outlet

De outlet van Flinders biedt je een unieke kans om woonproducten van de grootste designmerken ter wereld aan te schaffen voor een schappelijke prijs. Van Italiaans design tot Scandinavisch design en van Dutch design tot Frans design: je vindt een ruim aanbod designproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een designstoel van Vitra, een LED tafellamp van Foscarini of een designtafel van HAY? Ook voor designmerken als Ferm Living, Artemide en Muuto kun je terecht in onze outlet. In onze online outlet ontdek je hoe voordelig designmeubels, -lampen en -accessoires kunnen zijn en welke exemplaren je op dit moment met korting in huis haalt. 

Nieuwe designproducten en tweedekansjes

Een designproduct op het oog, maar valt deze net boven je budget uit? Of ben je een liefhebber van designproducten met een verleden? Dan is het de moeite waard om eens de designmeubeloutlet van Flinders te bekijken. De producten in de outlet komen retour van klanten of uit onze showroom waar zij vervangen zijn door meer actuele items. Fabrikanten en leveranciers komen namelijk regelmatig met nieuwe designproducten en collecties. Door de oudere producten in de woonwinkel te vervangen door recentere designproducten, houdt Flinders haar collectie up-to-date. Dat is nog niet alles, want bij Flinders vind je óók acties en aanbiedingen waar je terecht kunt voor spiksplinternieuw en onbeschadigd design met korting.

Outletproducten in onze woonwinkel

De outlet in onze woonwinkel in Zaandam is de plek om uniek en betaalbaar design te vinden dat je online niet bij ons vindt. Deze outlet wordt elke week geüpdatet met andere producten. Het is daarom de moeite waard om geregeld een bezoek te brengen aan de outlet in onze winkel om te zien welke producten met aantrekkelijke kortingen onze woonwinkel mogen verlaten. Het gaat om showroommodellen en producten die terug zijn gekomen van onze klanten. Deze mogen we niet meer als nieuw verkopen en bieden we daarom met korting aan in onze woonwinkel. Heb je vragen over onze outlet? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630. Of kom langs in onze winkel.

Outlet
Filters
Subcategorie
Tweedekans of Nieuw
Productsoort
Meer tonen
Merk
Op = op
Kortingspercentage
Kleur
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad?
Woonstijl
Herkomst
Hoogte verstelbaar