Tuinmeubelen

Design tuinmeubelen koop je bij Flinders, de winkel voor design meubels, moderne verlichting en de leukste woonaccessoires. Flinders heeft een grote en unieke collectie tuinstoelen en tuinverlichting van hoge kwaliteit. Bijzondere tuinaccessoires, tuinverlichting, tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels koop je bij Flinders. Wij hebben de origineelste producten voor de tuin verzameld. Fleur je tuin vandaag nog op! De prijzen variëren van 20 tot 2.000 euro. Voor ieder wat wils en voor elk budget.

Wil je ook volgend jaar nog plezier hebben van je tuinmeubelen? Download dan het bewaarartikel 'Zó onderhoud je tuinmeubelen' en ontdek hoe je meubels van hardhout, kunststof en metaal het beste kunt schoonmaken en bewaren.

Sorteren op
Toon als:

1-100 van 1054 producten

  1. Fermob Luxembourg tuinstoel met armleuning
    Fermob Luxembourg tuinstoel met armleuning
    Fermob Luxembourg tuinstoel met armleuning
    € 279

Tuinmeubelen van bekende merken

Tuinmeubelen vind je bij Flinders. Flinders is officileel dealer van een groot aantal labels van tuinmeubelen. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van de tuinspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele producten. Wij hebben design tuinmeubelen uit Scandinavië, Italië en ook uit ons eigen Holland. Bij ons vi