Bezorgen

Bezorgen

Door wie wordt mijn pakket bezorgd?

In stap 5 van het bestelproces kies je de verzendwijze van je bestelling. Afhankelijk van de grootte van het pakket, heb je de keuze tussen ophalen en laten bezorgen door diverse bezorgpartijen. 

Ophalen

Flinders Winkel
Je kunt je bestelling iedere dag tussen 10.00 en 18.00 uur afhalen bij de Flinders Winkel in Zaandam. 

DHL afhaalpunt
Kleine pakketten kun je ophalen bij een door jou gekozen DHL afhaalpunt in de Benelux. We bieden deze optie alleen aan als je bestelling binnen de door DHL gestelde maximale afmetingen valt. Kies je voor DHL, houd dan rekening met een levertijd van een tot twee werkdagen. Je ontvangt een sms en/of e-mail van DHL wanneer je pakket voor je klaar ligt.

PostNL afhaalpunt
Bij een PostNL afhaalpunt in Nederland (ruim 2.600 locaties beschikbaar) kun je kleine pakketten ophalen. Je hebt de mogelijkheid tot deze optie indien je bestelling binnen de door PostNL gestelde maximale afmetingen valt. De levering vindt plaats binnen een tot twee werkdagen. Je ontvangt een sms en/of e-mail van PostNL wanneer je pakket voor je klaar ligt. Vergeten waar je pakket is bezorgd? Dat kun je hier achterhalen. 

Bezorgen

Heb je specifieke bezorgwensen, dan kun je kiezen voor “afleveren op specifieke dag of tijdvak”. Afhankelijk van de grootte van je pakket kun je zelf een keuze maken uit de verschillende extra bezorgopties. Voor deze extra services brengt Flinders soms een klein bedrag in rekening (zie "Wat zijn de verzendkosten?").

 • Avond- of weekendlevering (ook op zondag)
 • Levering binnen een specifiek tijdsvenster van drie uur 

PostNL
Kleine pakketten versturen wij met PostNL. De bezorger levert je bestelling overdag af op het door jou aangegeven adres. Indien je niet thuis bent, biedt PostNL het pakket de volgende dag nogmaals aan of laat deze achter op het dichtstbijzijnde postkantoor. Wil je zeker weten dat je thuis bent als de bezorger komt? Kies dan een aflevermoment dat jou uitkomt, zoals een avond- of weekendlevering. 

Dynalogic
Kleine en grote pakketten kunnen geleverd worden door Dynalogic. Dynalogic bezorgt op werkdagen en op zaterdag. Zodra wij je bestelling hebben verwerkt, ontvang je een e-mail van Dynalogic met de verwachte leverdatum. Indien dit niet uitkomt, kun je online een andere dag kiezen. De avond voor levering stuurt Dynalogic een e-mail met daarin een tijdvak van levering van drie uur en op de dag zelf krijg je circa drie kwartier van tevoren een sms van Dynalogic met de verwachte aankomsttijd. Je kunt ook tijdens het bestelproces vooraf een dag en een tijdvak van drie uur aangeven waarin het pakket bezorgd dient te worden. 

Montageservice
Heb je een meubelstuk besteld dat nog in elkaar gezet moet worden, zoals een tafel of bank, en wil je dit graag door Flinders laten doen? Neem dan even contact op met de afdeling Klantadvies


Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen. Producten op voorraad ontvang je in 98% van de gevallen de volgende werkdag. Voor producten die niet voorradig zijn geldt een levertijd. De verwachte levertijd staat altijd vermeld op de productpagina van onze website.

Kies je voor bezorging bij een DHL of PostNL afhaalpunt? Houd dan rekening met een levertijd van een tot twee werkdagen. DHL of PostNL stuurt je een sms en/of e-mail zodra je het pakket kunt afhalen.

In de zomer en met kerst sluiten sommige leveranciers tijdelijk hun deuren. Mocht er om deze reden sprake zijn van langere levertijden, dan brengen we je hiervan per e-mail op de hoogte. 


Wat zijn de verzendkosten?

Wij bieden altijd een gratis bezorgoptie aan. Heb je specifieke bezorgwensen, dan kun je kiezen voor “afleveren op specifieke dag of tijdvak”. Na het kiezen van deze verzendwijze worden de verzendopties en de eventuele extra verzendkosten weergegeven in een pop-up scherm. Afhankelijk van de grootte van het pakket, heb je de keuze uit verschillende opties:

Gratis levering

 • Ophalen bij de Flinders Winkel in Zaandam
 • Ophalen bij een DHL afhaalpunt
 • Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
 • Verzenden met PostNL, standaard levering maandag t/m zaterdag
 • Verzenden met PostNL, avond- en zondag levering bij bestellingen vanaf € 200
 • Verzenden met Dynalogic, standaard levering maandag t/m zaterdag
 • Verzenden met Dynalogic, tijdsvenster van drie uur bij bestellingen vanaf € 900

Bijkomende kosten

 • Verzenden met PostNL, avond- en zondag levering bij bestellingen onder € 200 (€ 4,95)
 • Verzenden met Dynalogic tijdsvenster van drie uur bij bestellingen onder € 900 (vanaf € 8,95)
 • Verzenden met montageservice (neem voor meer informatie contact op met de afdeling Klantadvies)

Bezorgkosten buiten Nederland, België en Duitsland

 • Voor verzenden naar andere landen dan Nederland, Belgïe en Duitsland zijn de bezorgkosten op aanvraag.
 • Wij bieden enkel standaard levering aan, dus geen avond- en zondaglevering of dag-tijdvaklevering

Inleveren oude apparaat

Het is bij Flinders mogelijk om bij de aanschaf van nieuwe elektrische apparatuur, het afgedankte (soortgelijke) apparaat in te leveren. Je kunt het oude apparaat inleveren in de Flinders showroom of een afhaalafspraak inplannen. Neem in beide gevallen contact op met Klantadvies om een afspraak te maken.

Naar boven