Bedrijfsprofiel

Flinders - Het bedrijf

Flinders is een winkel waar je meer dan 36.000 designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar betaalbare woonaccessoires, unieke designverlichting of de perfecte eetkamerstoelen; je vindt het in de collectie van Flinders. Het is onze ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, design te laten (be)leven en waar nodig een helpende hand te bieden.

Designmeubels kopen bij Flinders

Flinders heeft een woonwinkel in Zaandam, een webshop, een adviesmodule en een Flinders Café in Groningen. Maar we hebben nog veel meer te bieden! 

  • Flinders Winkel Zaandam: In de showroom van 1.200m2 kun je een groot aantal designproducten bekijken, testen en direct aanschaffen. Ook kun je hier online shoppen via de beschikbare tablets.
  • Webshop: Een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste designproduct vindt dat past bij jouw smaak en budget. We zijn actief in Nederland, België en Duitsland
  • Flinders Magazijn: Flinders heeft een state-of-the-art magazijn van 6.000 m2 met zonder twijfel de grootste voorraad meubels, designlampen en woonaccessoires van Nederland én België.
  • Flinders Cafés: Hier ligt de nadruk op gezond en lekker eten. Het gehele interieur is van Flinders en tevens te koop via tablets. We hebben een Flinders Café in Groningen.
  • Online platformen: Flinders producten zijn verkrijgbaar via de belangrijkste online platformen: Bol, Bijenkorf en Amazon.
  • Flinders klantadvies: Flinders is zeven dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar voor advies en ondersteuning bij online aankopen.
  • Flinders advies aan huis: Interieuradviseurs komen bij de mensen thuis voor advies op maat.

Meer dan 150 designlabels

Flinders heeft meer dan 150 designlabels in de collectie. Bij Flinders vind je designmeubelen en moderne verlichting van onder andere Nederlandse, Scandinavische en Italiaanse designmerken, maar ook van labels uit Japan, Groot-Brittannië en Zwitserland. Denk bijvoorbeeld aan Kartell, Hay, Muuto, Normann CopenhagenArtemide, Foscarini, Flos, Tom Dixon, Vitra, Alessi en Moooi. Flinders is officieel dealer van deze merken. Daarmee bieden we de service en garantie die je mag verwachten van een woonwinkel. Bovendien kun je bij ons alle producten van deze merken bestellen. 

Flinders - Het bedrijf

Maar... wat is dan design?

Daar zijn de meningen nog steeds over verdeeld. Het woord 'design' heeft soms iets elitairs en ontoegankelijks. Niet in onze visie! Voor ons is een designproduct een artikel dat je elke dag een beetje blij maakt. Wat designproducten verbindt is dat er over deze producten vaak net iets langer is nagedacht door iemand die hier zijn beroep van heeft gemaakt. De oplage is relatief beperkt en de gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Oftewel, het product overleeft één of twee verhuizingen met gemak.

Bovendien heeft een designproduct vaak een tijdloos uiterlijk. En dat komt mooi uit, want design heeft een aanzienlijk langere levensduur dan meubels van de bouwmarkt. Natuurlijk ligt de prijs ook iets hoger, maar wij zijn van mening dat je beter een paar echt mooie woonproducten kunt aanschaffen waar je lang plezier van hebt. 

Flinders voor bedrijven en instellingen

Flinders heeft naast de fysieke winkel en webshop ook een projectafdeling. Omdat wij kunnen putten uit meer dan 150.000 designproducten bij onze leveranciers, zijn wij de aangewezen partij voor kantoorinrichting en projectinrichting. Flinders adviseert bedrijven en openbare instellingen over de inrichting van de ruimte, het te kiezen meubilair en een praktische indeling. Ook kunnen wij voorzien in hoge kortingen op designmeubels als bureaustoelen, werktafels en verlichting. 

Sonos

Flinders Magazijn: 6000 m2 oppervlakte

Flinders heeft een state-of-the-art magazijn van 6.000 m2 met zonder twijfel de grootste voorraad meubels, designlampen en woonaccessoires van Nederland én België. Door deze permanente voorraad kunnen we razendsnel leveren op het moment dat het jou schikt. Het nieuwe magazijn bevindt zich aan de Westhavenweg in Amsterdam.

Flinders Magazijn

Flinders Magazijn

Naar boven