Producten van Artifort bestellen bij Flinders Projects?

Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Ook producten en merken buiten onze reguliere Flinders collectie kunnen wij leveren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag aan de rechterzijde gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Artifort

De meubels van Artifort zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan en zelfs van generatie op generatie doorgegeven te worden. Om meubels zo een lang leven te bieden moeten ze van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn. Je vindt bij Artifort dan ook geen trendvolgend design, snel machinewerk en massaproductie. Het Nederlandse designmerk werkt met nationale en internationale ontwerpers en gespecialiseerde ambachtslieden samen. Door de ontwerpers samen te laten werken met stoffeerders, naaisters, lassers en houtbewerkers produceren ze onder leiding van Artifort duurzaam en toonaangevend design meubilair waar je eindeloos plezier van hebt.

Artifort en Flinders Projects

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Een greep uit onze collecties:

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects