Naar boven

Laatste binnenkijkers

 
Binnenkijker: modern familiehuis in Oegstgeest
Deze binnenkijker typeert zich door een modern familiehuis in Oegstgeest waar diversiteit in materialen, neutrale kleuren en strakke lijnen de subtiele basis vormt.
Lees meer
 
Binnenkijker: familiehuis met speelparadijs in Berghem
Dit speelse familiehuis typeert zich door één kleurschema en ademt zowel rust als warmte uit. De minimalistische stijl speelt de hoofdrol in deze binnenkijker.
Lees meer
 
Binnenkijker: vakantiewoning in Loosdrecht
Deze vakantiewoning is compleet op de schop gegaan. Het resultaat? Een comfortabel huis vol design met een neutrale (kleur)basis en verschillende houtsoorten.
Lees meer
 
Binnenkijker: eigentijds woonhuis in Nijmegen
In deze eigentijdse woning zien we een mix van vintage en design. De binnenkijker typeert zich door een neutrale basis waar schitterende kleuraccenten mooi uitkomen.
Lees meer
 
Binnenkijker: designparadijs in Castricum
In deze binnenkijker draait het om een intiem familiehuis in Castricum waar optimaal comfort, warme elementen en een opvallende kleurmix centraal staan.
Lees meer
 
Binnenkijker: zwart-wit landhuis in Zeist
Dit zwart-witte landhuis in Zeist kent een uiteenlopende mix van design. Deze binnenkijker laat ook zien hoe er is gespeeld met materialen, lichtinval en kleur.
Lees meer
 
Binnenkijker: karakteristiek Amsterdams designhuis
Aan de basis van dit huis ligt een Londens schilderij. Na een enorme metamorfose ontstond een sfeervol woonhuis vol design, originele ornamenten en persoonlijkheid.
Lees meer
 
Binnenkijker: karakteristiek huis in Den Haag
De binnenkijker staat in het teken van een karakteristiek huis in Den Haag. Een walhalla vol design, een mix van nudetinten en industriële elementen vormen de basis
Lees meer
 
Binnenkijker: negentiende-eeuws dubbel benedenhuis in Amsterdam
In deze binnenkijker zien we een negentiende-eeuws dubbel benedenhuis in Amsterdam dat zich typeert door sprekend design, karakteristieke elementen en hoge plafonds.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…