Frandsen

Frandsen is een echt Deens familiebedrijf. In 1968 richt Benny Frandsen het bedrijf op met als doel het creëren van verlichting waarbij vorm en functie één geheel worden. De Ball hanglamp rolt als eerste van de productielijn en wordt een doorslaand succes. Door de eenvoudige vorm en prachtige afwerking wordt de Ball lamp al snel een internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen voortbouwen op het ontwerp van de Ball. Zo zijn er inmiddels tientallen kleuren, zowel met een matte als een glanzende afwerking. Op deze manier is de Frandsen Ball serie ontstaan. Er zijn zelfs varianten met glanzend koper en messing die volledig de huidige trends volgen om metallictinten op lampen toe te passen. Frandsen voorziet dus niet alleen in de behoefte aan tijdloze ontwerpen, maar speelt ook in op de wensen van vandaag. Bekijk hieronder de gehele collectie van Frandsen.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 103 producten

De Ball lamp van Frandsen

Het succes van de Ball lamp groeit nog steeds door de nieuwe varianten en kleuren die Frandsen blijft introduceren. Zo zijn de Ball wandlamp LED en Ball hanglamp in meer dan twintig kleuren en smaken leverbaar. Van mat wit naar mat groen via glanzend roze naar glanzend messing. Daarnaast is er een Ball hanglamp met handvat die prachtig gericht licht biedt. Ideaal om bij te werken of lezen. Naast de Ball serie heeft het merk Frandsen ook andere mooie lampen. Wat dacht je van de Cohen Stor hanglamp of de prachtige Frandsen Shape collectie? 

Modern en metallic

Niet elke lamp heeft een historie van ruim veertig jaar. Af en toe moet er ook gewoon ingespeeld worden op huidige trends. En Frandsen laat keer op keer zien dat ze meegaan met de tijd. Zo hebben ze in 2014 bestaande lampen in een prachtig metallic jasje gegoten. Kijk maar eens naar de koperen varianten van de Klassik hanglamp en de Cool serie. Beide modellen die zich in het verleden hebben bewezen en nu weer helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar. Ook is er de Cohen serie die schittert als een sieraad aan het plafond. Wil je meer lampen bewonderen? Bekijk dan de verschillende vloerlampen, tafellampen, hanglampen en wandlampen.

Stijlvolle Frandsen lampen

In de collectie van Frandsen vind je lampen die je interieur graag in de spotlight zetten. De Frandsen Hitchcock serie mag je absoluut niet missen. Voor welke soort lamp je ook kiest, je haalt hoe dan ook een echte eyecatcher in huis die graag met een schuin oog met je meekijkt. Naast deze serie lampen vormen de Frandsen Fabian lampen ook een collectie die je gezien moet hebben. Deze lampen houden graag een oogje in het zeil. Elke lamp heeft een of meerdere spotjes waardoor je voldoende licht in je woning hebt.

Frandsen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle Frandsen lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Frandsen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Frandsen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw lamp van Frandsen veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Frandsen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 3 beoordelingen.

Naar boven