Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Lotek collectie Lotek collectie

Hanglampen Hanglampen

Vloerlampen Vloerlampen

Sorteren op 1-36 van 49 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 49 producten Terug naar boven

Hollands Licht design

De lampen van Hollands Licht zijn tijdloos en houden zich daarom elk jaar weer moeiteloos staande. Sfeer, functionaliteit en schoonheid staan centraal in alle producten uit deze collectie. Kortom, een lamp die sfeer in huis aanbrengt, eenvoudig in gebruik is en er prachtig uitziet, wat wil je nog meer? Het spel van licht en donker in combinatie met het materiaalgebruik heeft geleid tot een stel prachtige ontwerpen die je gezien moet hebben. Door hun bijzonder mooie, eigentijdse vormgeving geven ze je interieur iets extra’s en staat het buitengewone lichteffect centraal. Elk van deze lampen zorgt voor een fraai lichtspel zoals je mag verwachten van een echte designlamp.

Een Lotek Lamp van Hollands Licht

De Lotek lampen zijn de bekendste designlampen van Hollands Licht. Ooit begonnen met de bekende Lotek Classic lamp, maar inmiddels vind je veel meer varianten op deze lamp. De Lotek XS is een perfecte verkleinde versie van de bekende originele Lotek en bezit hetzelfde modulaire systeem. De Lotek XS is in alle opzichten een stukje kleiner: 22,5 x 22,5 centimeter breed en met eveneens vier hoogteopties: 22,5, 45, 67,5 of 90 centimeter. De Lotek XL is zoals je al verwacht in alle opzichten wat groter: 40 x 40 centimeter breed en met een variabele hoogte van 40, 80, 120 of 160 centimeter. Met deze afmetingen is de Lotek XL vooral als vloerlamp te gebruiken. De originele Lotek en de Lotek XS zijn daarnaast ook prima als tafellamp te gebruiken. Kortom, met een Lotek lamp haal je een unieke en veelzijdige designlamp in huis. Je hebt er jarenlang plezier van!

Hollands Licht bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle producten van Hollands Licht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hollands Licht en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Hollands Licht veilig en vertrouwd online bestelt.