Naar boven

Over Fatboy

Fatboy is een succesvol Nederlands merk dat in 2002 het licht zag. Het begon allemaal met de Finse ontwerper Jukka Setälä. Hij ontwierp een extragrote zitzak van de hoogste kwaliteit. We kunnen wel stellen dat de Fatboy zitzak hét designstuk is van de millenials. Het opvallende rode label aan de zijkant, de vrolijke kleuren en eindeloze loungeposities staan bij iedereen nog vers in het geheugen. Sinds 2006 is het bedrijf naar Nederland verplaatst en heeft het veel meer te bieden dan alleen die iconische zitzak. Momenteel heeft Fatboy een grote collectie met onder andere hoogwaardige tafellampen, hangmatten, zitzakken, poefs, parasols en zelfs kroonluchters. De producten zijn geliefd en worden in meer dan vijftig landen verkocht. Ga er even voor zitten en spit de collecties door. Wij weten het zeker: het is zeer de moeite waard.

Dutten, lezen of loungen: de Headdemock van Fatboy

Iedereen ontspant op zijn of haar eigen manier. Of je er nu een goed boek bij pakt of juist lekker je ogen sluit, op een Headdemock hangmat van Fatboy geniet je er nog meer van. En niet alleen, maar ook gezellig met zijn tweetjes. De hangmatten kunnen namelijk tot wel 150 kilogram dragen zodat jij en je liefde eindeloos kunnen loungen. Met andere woorden: een luxe resort haal je zo in huis. De Headdemock hangmat is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De originele Headdemock heeft een waterafstotende en UV-bestendige polyester bekleding en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is er de Headdemock Superb hangmat. Deze hangmat heeft een speciale Sunbrella bekleding en is daarmee water- en vuilafstotend, UV-bestendig én kleurvast. In tegenstelling tot de polyester Headdemock hangmat kan je de Sunbrella uitvoering met bleek reinigen, is deze vlekbestendig en OEKO-TEX geregistreerd. Met andere woorden: een stuk geschikter voor landen met wisselvallig weer.

Hoe kies je de Headdemock van Fatboy uit?

Naast de twee Headdemock varianten –  de Headdemock hangmat en de Headdemock Superb – kan je de hangmatten op verschillende manieren naar jouw wensen afstellen. Zo kun je kiezen uit een verscheidenheid aan prachtige kleuren. Van felgroen tot een klassieke zandkleur: voor ieder wat wils. Wil je nog wat comfortabeler liggen? Breid je hangmat dan uit met een van de kleurrijke Headdemock hoofdkussens. Deze kussens zijn afgewerkt met een handig haakje waarmee je ze gemakkelijk aan het hoofdeinde hangt. Zo verschuift het kussen niet! Hoewel de hangmatten wel tegen een drupje regen kunnen, kun je de hangmatten het best beschermen met een bijpassende hoes. Deze wordt meegeleverd bij de Headdemock Superb Deluxe van Fatboy. Zo behoud je je geliefde loungevriend het langst!

Fatboy Headdemock bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Headdemock collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.