Sorteren op

1-36 van 45 producten

Een huiselijke uitstraling in de tuin met een buiten vloerkleed

Sinds er steeds meer bekend wordt over hoe goed het is om regelmatig in de natuur te zijn, hebben wij en onze merken natuurlijk niet stil gezeten. De design buitenkleden maken het namelijk mogelijk om hetzelfde comfort te creëren als in je woonkamer. Een buiten vloerkleed zorgt voor een huiselijke look, waardoor je buiten net zo fijn tot rust kan komen als binnen. Je kunt kiezen voor een kleed dat opgaat in de natuur, maar ook voor varianten die in eerste instantie lijken voor binnen. Zo hebben de Fatboy buitenkleden knusse en abstracte prints die bepalend kunnen zijn voor de hele sfeer van een buitenruimte. Voor welk buitenkleed ga jij, eentje met natuurlijke tinten of toch een meer uitgesproken look?

Buitenkleden van duurzame materialen

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, en dat is maar goed ook. Een vloerkleed voor buiten oogt niet alleen luxe, maar meer dan de helft van het assortiment is ook gemaakt van gerecycled en/of recyclebaar materiaal. De buitenkleden van Suns zijn allemaal van recyclede PET flessen gemaakt. Hierdoor wordt er wat gedaan aan de plastic afvalbelt. Dit materiaal levert bovendien een sterke en zachte stof, waardoor de buitenkleden lang mee kunnen en prettig aanvoelen. Het duurzame materiaal levert niet in op kwaliteit. Het grote aanbod aan buitenkleden, waarvan de meesten op een duurzame manier zijn geproduceerd, maakt dat er altijd een groene keuze is. Daarnaast heeft elk buitenkleed een stijlvol design, een echte win-win situatie dus!

Buiten vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buitenkleden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design buitenkleden van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je buitenkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.