Tonone Bolt

De Tonone Bolt lampen collectie is verantwoordelijk voor het internationale succes van het design merk Tonone. Van alle verschillende series is de Bolt collectie het meest populair. De collectie komt voort uit een fascinatie voor traditionele mechanieken en handwerkgereedschap, die het merk met liefde voor ambacht en design in een nieuwe, innovatieve vorm giet. De stoere Bolt lampen zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen, zoals de Totone Bolt vloerlampen, Tonone Bolt wandlampen, Tonone Bolt plafondlampen, Tonone Bolt bureaulampen, Tonone Bolt tafellampen en Tonone Bolt kroonluchters. Dan ten slotte: het leuke aan de lampen van de Tonone Bolt collectie is dat je ze vaak met elkaar kunt combineren. Mix en match verschillende lampen bij elkaar voor het ultieme resultaat en maak er een speels totaalplaatje van. Zet de bestseller Tonone Bolt 1 arm vloerlamp in je huiskamer en je creëert gelijk een stijlvolle look in je huis.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 40 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 40 producten Terug naar boven

Tonone Bolt design collectie

De Bolt lampencollectie is de eerste serie van het Nederlandse designmerk Tonone. De collectie kwam voort uit een fascinatie voor traditionele mechanieken en handwerkgereedschap, die het merk met liefde voor ambacht en design in een nieuwe, innovatieve vorm giet. Het belangrijkste designelement in de industriële Bolt lampenserie is de constructie met het scharnier dat aangepast kan worden met een verstelsleutel in de vorm van een vleugelmoer van massief messing. Deze verstelsleutel wordt altijd meegeleverd. Naast het feit dat dit natuurlijk een functioneel gereedschap is, is de verstelsleutel ook een onderscheidend visueel element in het design van de Bolt lampen. De verstelsleutel is echt onderdeel van het ontwerpproces geweest en heeft uiteindelijk zelfs bijna de hoofdrol gekregen. Tonone staat voor gedurfde en no-nonsense producten met een industrieel karakter. De wandlampen uit deze collectie zouden niet misstaan aan de muur van een prachtig designhotel. Kijk maar eens naar de Bolt Underfit Install wandlamp.

Bolt: tal van verschillende modellen en kleuren

De Bolt lampencollectie is verkrijgbaar in maar liefst achttien verschillende modellen die ook allemaal in tien kleuren geleverd kunnen worden. Je kunt een keuze maken uit zwart, donkergrijs, lichtgrijs, wit, crème, lichtgrijs, mosgroen, blauw, geel en oranje. Ook heb je de keuze uit een Bolt Tonone lamp met of zonder stekker. Er is echt voor iedereen wel een Bolt lamp te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bolt Sidefit wandlamp met stekker? Dit snoepje heeft iets van een ouderwetse schemerlamp weg, maar is tegelijkertijd een zeer functioneel verlichtingselement, dat je kunt aanpassen naar jouw wensen. Ook heel fijn zijn de plafondlampen, zoals de Bolt underfit 2 arm plafondlamp Bolt Underfit 2 arm install plafondlamp? Flexibel, functioneel en wonderschoon, wat wil je nog meer?

Tonone Bolt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tonone Bolt collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.