Naar boven
Sorteren op

1-35 van 35 producten

Tonone is Dutch design

Tonone is een jong Nederlands merk. Dit designlabel werd in het jaar 2013 opgericht door Anton de Groof en heeft zijn thuisbasis in Nederland, in ‘s Hertogenbosch. Het ontwerpteam werkt voor de productie van de Bolt lampen samen met lokale handwerkspecialisten. Elke stap in het ontwerpproces wordt met zorg en oog voor detail gedaan. Tonone staat voor gedurfde en no-nonsense producten met een industrieel karakter. De visie van het ontwerpteam is dat traditionele mechanieken en handwerkgereedschap zowel een visuele als een functionele basis voor innovatief productdesign kunnen vormen. Voor industriële designproducten van Nederlandse bodem moet je bij Tonone zijn.

Bolt: tal van verschillende modellen en kleuren

De Bolt lampencollectie is verkrijgbaar in maar liefst achttien verschillende modellen die ook allemaal in zeven kleuren geleverd kunnen worden. Je kunt een keuze maken uit zwart, wit, crème, lichtgrijs, mosgroen, blauw en oranje. Er is echt voor iedereen wel een Bolt lamp te bedenken: er zijn vloerlampen, wandlampen, tafellampen en bureaulampen verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bolt tafellamp small? Dit snoepje heeft iets van een ouderwetse schemerlamp weg, maar is tegelijkertijd een zeer functioneel verlichtingselement, dat je kunt aanpassen naar jouw wensen. Ook heel fijn zijn de bureaulampen met tafelklem, zoals de Bolt 2 arm bureaulamp met tafelklem. Flexibel, functioneel en wonderschoon, wat wil je nog meer? De wandlampen uit deze collectie zouden niet misstaan aan de muur van een prachtig designhotel. Kijk maar eens naar de Bolt Underfit wandlamp.

Tonone Bolt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tonone Bolt collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Tonone Bolt gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.