Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Lampen Lampen

Meubels Meubels

Accessoires Accessoires

Sorteren op 1-36 van 71 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 71 producten Terug naar boven

Over WOUD

Het Deense designmerk WOUD is in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Het duo achter dit merk werkte al dertig jaar in de meubelindustrie en sales toen ze zich op een dag beseften dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. In een kleine kamer ontstond een groot idee met veel passie en ambitie om een designlabel op te richten en deze van de grond af op te bouwen. WOUD werd geboren met het idee om vooruit te kijken en hoogwaardige designklassiekers te creëren. Met een divers en veelzijdig ontwerpteam creëert WOUD tijdloos design met veel aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en eerlijkheid. Met een voorliefde voor de Scandinavische designtradities tilt WOUD de traditie naar een nieuw level: klaar voor een geheel nieuw tijdperk.

Veelzijdig ontwerpersteam bij WOUD

Het ontwerpersteam van WOUD bestaat uit een divers en internationaal gezelschap waarin opkomende ontwerpers samenwerken met gevestigde ontwerpers. Van Japan tot Canada: WOUD werkt samen met ontwerpers en designstudio’s van over de hele wereld waardoor een zeer divers aanbod van stijlen ontstaat en verschillende stijlen mooi in elkaar overlopen. De verschillende visies en stijlen smelten feilloos samen met de passie voor ambacht, kwaliteit, functionaliteit, eenvoud en Scandinavisch design. Zo ontvangen de ontwerpers dankzij de samenwerkingen nieuwe inzichten, invalshoeken en ideeën voor vorm, functie en materiaalkeuze met items zoals de praktische én zwevende Stedge wandplank 80 van WOUD als resultaat. De producten van WOUD zijn erg praktisch en geschikt voor verschillende ruimtes. Dat laat bijvoorbeeld de Sentrum bijzettafel van WOUD met extra opbergvakken ook goed zien.

WOUD bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOUD. Dat betekent dat wij alle producten van WOUD kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van WOUD en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij WOUD. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van WOUD veilig en vertrouwd online bestelt.