• Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 73 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 73 producten Terug naar boven

Philippe Starck door de jaren heen: 3 iconische designklassiekers

Philippe Starck heeft een grote en diverse collectie op zijn naam staan. Een echt icoon dat in 1989 werd gecreëerd is de Juicy Salif citruspers. Dit mysterieze design van Philippe Starck maakt ons nieuwsgierig. De pers is opvallend vormgegeven en is een bijzonder kunstobject, een pers die je graag op het aanrecht laat staan. In het jaar 2000 was daar de opmerkelijke Louis Ghost stoel van Kartel. De Louis Ghost stoel is geïnspireerd op de Louis XV barok stijl uit de 18de eeuw. De eerste transparante stoel in de wereld met een groots succes. In 2005 zien we de controversiële Gun lampen van Flos, deze lamp kun je het beste met je handen omhoog benaderen. De kap van deze lamp wordt gedragen door een AK47 geweer dat griezelig echt is. Heb jij al een keuze kunnen maken?

De visie van Philippe Starck

Philippe Starck is ervan overtuigd dat de invloed van design in ons dagelijks leven wordt onderschat: “Een object zal nooit het hele leven van iemand veranderen, maar het helpt. Onze omgeving heeft een grotere invloed op ons onderbewustzijn dan je zou denken”. De afgelopen jaren heeft ons meer dan ooit doen beseffen dan het hebben van een fijn interieur ontzettend belangrijk en wij kunnen dit bij Flinders alleen maar beamen. De ontwerpen van Philippe Starck waren in het begin van zijn carrière vaak gericht op industriële massaproductie. Tegenwoordig legt hij de focus meer op duurzaamheid en de toekomst en deze verandering kunnen wij alleen maar van harte toejuichen. Kenmerkend voor zijn producten is dat ze eenvoudig vormgegeven zijn en een humoristische twist hebben. Los daarvan zijn ze ijzersterk en gaan ze jarenlang mee.

Philippe Starck bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Philippe Starck. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Philippe Starck en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.