Naar boven
Sorteren op

1-36 van 90 producten

Philippe Starck vs. kunststof    

De bijnaam van Starck luidt vaak Mr. Plastic en dat is eigenlijk heel vanzelfsprekend als je zijn producten bekijkt. Kunststof wordt namelijk enorm veel door hem verwerkt in de producten. Hij werkt vaak maar met één ingrediënt en dat is kunststof. Dit materiaal leent zich goed voor massaproductie. Door een mal te maken, kun je zo 10.000 stoelen produceren en dat tegen relatief lage kosten. Het materiaal is overigens wel minder duurzaam en moeilijk recyclebaar. Kenmerkend voor zijn producten is wel dat ze eenvoudig vormgegeven zijn en een humoristische twist hebben. Los daarvan zijn ze ijzersterk en gaan ze jarenlang mee. 

Philippe Starck bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Philippe Starck. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Philippe Starck en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Philippe Starck gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 53 beoordelingen.