Carl Hansen Wishbone

Ben je op zoek naar een stel prachtige eetkamerstoelen die jouw eethoek helemaal afmaken? Dan kan de collectie Carl Hansen Wishbone meubels je een handje helpen bij je keuze. Een voorbeeld van zo’n prachtige eetkamerstoel is de CH24 Wishbone stoel Classic Natural Paper Cord van Carl Hansen. Hij is in maar liefst twaalf verschillende varianten beschikbaar waardoor er vast een exemplaar bij zit die jij mooi vindt. Deze stoel bevat een uniek design van de wereldberoemde ontwerper Hans Wegner. De combinatie van minimalisme en organische vormen maakt deze stoel erg modern en simpelweg van deze tijd. Wat zo leuk is aan een stoel van Carl Hansen, is dat je hoe dan ook een echt handgemaakt Deens designicoon in huis hebt. Er gaan namelijk meer dan honderd stappen aan vooraf om tot zo’n handgemaakte stoel te komen. 

Sorteren op

1-5 van 5 producten

 1. Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Natural Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Natural Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Natural Paper Cord
  € 773,19
 2. Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours White Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours White Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours White Paper Cord
  € 773,19
 3. Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Black Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Black Paper Cord
  Carl Hansen & Son CH24 Wishbone stoel Colours Black Paper Cord
  € 862,73

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair, wat dagelijks wordt geproduceerd, is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Schitterende Carl Hansen Wishbone stoelen

Je kijkt je ogen uit in de Carl Hansen Wishbone collectie. Er zijn namelijk tal van verschillende varianten beschikbaar waardoor je hoe dan ook een exemplaar vindt die aansluit bij jouw smaak. Een voorbeeld hiervan is de Carl Hansen CH24 Wishbone stoel Colours White Paper Cord. Deze stoel houdt van kleur en is niet voor niets verkrijgbaar in vijventwintig verschillende kleuren. Het is de ideale stoel, want hij is hartstikke comfortabel en functioneel tegelijk. Wat wil je nog meer? Door het onderscheidende unieke design haal je een echte eyecatcher in huis. Om het beeld van deze reeks stoelen compleet te maken, stellen we je graag voor aan de CH24 Wishbone stoel Classic Black Paper Cord, de CH24 Wishbone stoel Colours Natural Paper Cord en de CH24 WIshbone stoel Colours Black Paper Cord van Carl Hansen. Heb jij al een favoriet op het oog?

Carl Hansen Wishbone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Carl Hansen Wishbone collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven