Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 49 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 49 producten Terug naar boven

Lumina verlichting: een geschiedenis

Tommaso Cimini ontwierp in de jaren 70 een unieke halogeentafellamp: de Daphine tafellamp. Het werd een groot succes en deze lamp staat aan de basis van de oprichting van het Italiaanse designlabel Lumina. De volgende jaren ontwierp Cimini onder meer de klassieker Elle 1 vloerlamp. Lumina kenmerkt zich door de nadruk op functionaliteit en originaliteit. Bij Lumina vind je geen namaak. Een uniek aspect is dat alle onderdelen van de Lumina lampen worden geproduceerd in Italië zelf. Waar vind je dat nog? Tegenwoordig legt Lumina meer en meer de nadruk op het produceren van duurzame en energiezuinige verlichting. Zo is er de Lumina Flo serie met ledverlichting. Energiezuinig en verkrijgbaar in meerdere frisse kleuren. Bij Lumina weten zij de hedendaagse consument en ondernemer te verrassen met unieke, functionele ontwerpen die zeker modern zijn en de tand des tijds ongetwijfeld gaan doorstaan.

Lampen in de spotlight

De Flo vloerlamp LED, de Moove hanglamp en de Elle vloerlamp zijn absolute toppers van Lumina. Ze bestaan uit totaal verschillende designs, maar zijn stuk voor stuk voor meerdere ruimtes geschikt. De functionaliteit zie je duidelijk terug in elk van deze lampen. Zo kun je de Flo vloerlamp LED in twee verschillende standen dimmen. Hierdoor kun je deze lamp prima als sfeerlamp inzetten. In je woonkamer of op je werkplek zal hij absoluut niet misstaan. De Moove hanglamp schuif je eenvoudig via de rail naar de plek waar je gericht licht nodig hebt. Een lamp die met je meedenkt. Dat geldt net zo goed voor de Elle vloerlamp. Met behulp van het scharnier plaats je de lampenkap in de richting waar je licht nodig hebt.

Lumina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lumina. Dat betekent dat wij alle producten van Lumina kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lumina en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Lumina. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.