Sorteren op

1-36 van 441 producten

Design salontafels in alle materialen en vormen

Design salontafels kun je gebruiken voor zeer uiteenlopende doeleinden. Natuurlijk wordt de salontafel veelvuldig gebruikt als koffietafel. Maar, je kunt deze tafel ook gebruiken om er mooie accessoires (vazen en schalen) op te zetten. En vaak gebruiken mensen de salontafel om er mooie fotoboeken of tijdschriften op te leggen. Een salontafel zie je in verschillende materialen zoals glas, hout of kunststof. We zien eiken salontafels, maar ook walnoten, essen en grenen salontafels. Een salontafel kun je zowel binnen als buiten gebruiken. En tegenwoordig zie je design salontafels in verschillende kleuren, zoals blauw, groen, grijs, antraciet en natuurlijk zwart en wit. Wat dacht je van de Bella Coffee Table van Hay, de Around Coffee Table van Muuto of de Tablo Salontafel van Normann Copenhagen. Ook de Hoof Table van &Tradion is bij ons favoriet.

Design salontafels van bekende merken

Flinders is officieel dealer van de volgende merken: &Tradition, Arco, Fritz Hansen, Hay, Kartell, Functionals, Magis, Moooi, Muuto, Tom Dixon en Vitra. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de tafel, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij de fabrikant. In 9 van de 10 gevallen krijg je dan in no time een nieuwe salontafel toegestuurd. Bestel je salontafels bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel-waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Vragen over design salontafels? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke salontafel. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte hoogte van de salontafel? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Bij Flinders vind je de mooiste salontafels:

  • Design salontafels
  • Houten salontafels
  • Kunststof salontafels
  • Ronde salontafels

Naast salontafels hebben we een grote collectie eettafels, bijzettafels en tuintafels.

Salontafels
Filters
Merk
Vorm
Materiaal blad
Kleur
Prijs
Materiaal onderstel
Ontwerper
Meer tonen
Hoogte
>>
<<
   
Update
Diameter
>>
<<
   
Update
Herkomst
Lengte
>>
<<
   
Update
Breedte
>>
<<
   
Update