JSPR, Nederlands design

JSPR is een Nederlands designlabel, dat in 2005 werd opgericht door Jasper van Grootel. Jasper gaat niet voor standaard. De collecties bestaan uit bijzondere producten, die altijd een verrassend design hebben. Toen Jasper nog aan de Design Academy in Eindhoven studeerde, wist hij al dat hij de rest van zijn leven bezig wilde zijn met het maken van de mooiste meubels. Daarom begon hij in het vierde en vijfde jaar van zijn studie al met het opzetten van zijn eigen onderneming. Inmiddels zijn de ontwerpen van JSPR te vinden in huizen, kantoren en hotels over de hele wereld. Hoewel Jasper zelf veel ontwerpt, maakt hij niet alles in z’n eentje. Bij het ontwerpproces krijgt hij regelmatig hulp, zodat er het maximale uit een ontwerp wordt gehaald, en de ontworpen items altijd perfect afgestemd zijn op de wensen van de klant. JSPR werkt ook vaak samen met andere bekende designers. Zo biedt dit merk een gevarieerde collectie, waar iedereen zijn hart sneller van gaat kloppen.

Indrukwekkende verlichting

JSPR staat de laatste tijd in toenemende mate bekend om zijn indrukwekkende verlichting. Dit is ook niet verwonderlijk, want de verlichting van JSPR zorgt voor een indrukwekkende sfeer waaraan maar weinig andere merken kunnen tippen. Zo zal de cirkelvormige aurora met zijn binnenkant gevuld met retro lichtbronnen zorgen voor een ontvangst die menig hotelbezoeker niet meer zal vergeten. Daarnaast maakt de ronde vorm van de aurora hem ook uitermate geschikt voor boven een ronde tafel. Omdat de Aurora verkrijgbaar is in een diameter variërend van 1 tot 7 meter, zal hij in geen kamer misstaan.

 JSPR Office & Retro Office kantoorinrichting

De creaties van JSPR zijn ook gericht op kantoorinrichting. Zo biedt de JSPR Office serie sfeervolle meubels met een baroksfeer, die elk kantoor een stuk persoonlijker maken. De JSPR Office serie bestaat uit 2 verschillende bureaus en een kastje. U kunt de afwerking van de meubels zelf bepalen. Hierbij is zowel kleur als type lak vrij te kiezen. Daarnaast kan er op aanvraag een glazen plaat in de bureaus worden geplaatst, zodat alle dierbare stukken ten toon kunnen worden gesteld in het bureau. Het andere uiteinde van de kantoormeubels wordt belichaamd door de Retro Office collectie. Hierin zijn de sierlijke vormen die zo kenmerkend zijn voor de barokstijl ver te zoeken. De meubels uit de Retro Office collectie zijn namelijk gebaseerd op de kantoormeubelen uit de jaren zestig. In elk meubelstuk zijn 2 contrasterende kleuren gebruikt, wat zorgt voor een grappig effect. Dit staat ook wel bekend als color blocking. Ook bij de meubels uit de Retro Office kunt u kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Zo biedt JSPR verscheidene mogelijkheden voor uw kantoorinrichting.

 Flinders Projectinrichting

Flinders is al sinds 2010 actief in de wereld van design. Naast een fysieke winkel, een webshop en twee Flinders cafés heeft Flinders ook een projectenafdeling. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken. Uw belang en uw wensen komen bij ons daardoor altijd op de eerste plek. Zo denken wij altijd met u mee om de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden! De producten op de site zijn slechts een selectie van alles wat Flinders te bieden heeft. Dankzij de contacten met vele leveranciers kunnen wij bijna alles leveren. Mist u een specifiek merk of product op onze website, of hebt u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects