Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
 

Zo onderhoud je tuinmeubelen

Hoe onderhoud je tuinmeubelen van metaal, kunststof of hout? Met deze tips van Flinders zorg je ervoor dat jouw tuinmeubelen in topconditie blijven.
> Lees verder
 

Hout behandelen doe je zo

Heb je houten meubels in je interieur én wil je er lang van genieten? Wij leggen je uit hoe je hout kunt behandelen om je meubels als nieuw te houden.
> Lees verder

Meubelstoffen & vlekken verwijderen

Wat doe als je iets morst op je beklede meubel? Afhankelijk van het type meubelstof zijn er diverse oplossingen om vlekken te verwijderen. Flinders helpt je!
> Lees verder
 

Marmer reinigen: tips & tricks

Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer reinigen en trotseer je de vlekken.
> Lees verder
 

Leer onderhoud: stap voor stap

Ben je in het bezit van een mooie leren bank of (lounge)stoel? Toch liggen er vaak vuilmakers op de loer. Met deze tips blijven je leren meubels hoe dan ook netjes.
> Lees verder
 

Onderhoud van kunststof tuinmeubelen

Om seizoen na seizoen van je kunststof tuinmeubelen te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Met deze tips blijven ze in topconditie.
> Lees verder
 

Onderhoud van metalen tuinmeubelen

Metalen tuinmeubelen kunnen goed tegen weer en wind. Hoe zorg je er nu voor dat je je metalen tuinmeubelen in topvorm houdt? Flinders geeft je alle tips en trucs!
> Lees verder
 

Rode wijnvlekken verwijderen uit meubels

Wijnvlekken verwijderen wordt een stuk makkelijker met een aantal tips die Flinders voor je heeft verzameld. Zo houd je je meubels nog langer schoon én mooi!
> Lees verder
 

Onderhoud van houten tuinmeubelen

Om houten tuinmeubelen in optimale conditie te houden, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. Maar hoe doe je dat? Flinders helpt je graag een handje verder!
> Lees verder
 

Metalen en stalen in je interieur

Er worden veel verschillende soorten metaal en staal gebruikt in het interieur. Welke soorten zijn dat allemaal en hoe reinig je ze? Flinders legt het je uit!
> Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naar boven