Naar boven
Sorteren op

1-36 van 37 producten

Over FDB Møbler

FDB Møbler is de internationale koploper van Deens design. Dit label werd in 1942 door Børge Mogensen opgericht met als doel mooie, functionele meubels te ontwerpen die het alledaagse leven vergemakkelijken en een leven lang meegaan. Deze waarden en de ontwerpfilosofie zie je tot op de dag van vandaag terug in de ontwerpers en tijdloze ontwerpen. De meubelstukken zijn gemaakt van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die door de meest getalenteerde vakmensen omgetoverd worden tot prachtige meubels die generatie op generatie doorgegeven worden. De meubels van FDB Møbler worden tegenwoordig dan ook als erfstukken geboren. Allemaal met dezelfde waarden en de ontwerpfilosofie die ze destijds in 1942 voor ogen hadden.

FDB Møbler: duurzaamheid als principe

Het Deense designlabel FDB Møbler produceert al sinds 1942 meubels die een leven lang meegaan. De meubels worden generatie op generatie doorgegeven. Dat is op zichzelf al een uiting van duurzaamheid en het is dan ook het principe waarop dit wereldberoemde designlabel is gebouwd. Om dit te kunnen bewerkstelligen, zijn goede ontwerpers, ambachtelijk vakmensen en hoogwaardige materialen essentieel. Ze zijn bij FDB Møbler dan ook vastbesloten om het meest verantwoordelijke meubelbedrijf van Denemarken te zijn. Zo is al het hout FSC-gecertificeerd en is al het textiel OEKO-Tex gecertificeerd. Maar daar houdt het niet bij op: FDB Møbler wil er voor 2025 voor zorgen dat al haar producten de Nordic Swan mogen dragen: de meest ambitieuze milieucertificering op de markt.

FDB Møbler bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FDB Møbler. Dat betekent dat wij alle producten van FDB Møbler kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw producten van FDB Møbler veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van FDB Møbler gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 3 beoordelingen.