Borek, authentiek buitenmeubilair

Borek ontwerpt en produceert al meer dan 40 jaar stijlvol, degelijk en authentiek buitenmeubilair dat geschikt is voor intensief dagelijks gebruik. Buitenmeubilair is voor Borek veel meer dan een paar witte plastic stoelen: de tuin is het verlengstuk van de woonkamer, en het buitenmeubilair is de inrichting. Vandaar dat de collectie buitenmeubilair en parasols van Borek bestaat uit een grote variëteit van huiselijke ogende, comfortabele meubels in verschillende stijlen. Inmiddels staat Borek internationaal bekend om haar originele ontwerpen en onovertroffen kwaliteit. Dat is mede te danken aan de authentieke manier van produceren. Bij het vervaardigen van Borek buitenmeubilair wordt gebruik gemaakt van robuuste materialen, die enkel door de handen van vaklieden worden omgetoverd in authentiek, onverwoestbare meubelstukken.

Dineren en loungen met Borek tuinmeubilair

De collectie tuinmeubilair van Borek leent zich uitstekend voor gebruik in zowel een meer formele dinersetting als een wat lossere loungesetting. Zo tovert Borek elk jaar de binnenplaats van het Palazzo Francesco Turati in Milaan om in een sfeervolle plek waar mensen kunnen samenkomen en dineren. Tijdens dit meerdaagse evenement staat het plein vol met de kleurrijke Sineu stoelen, die het geheel een vrolijke doch verzorgde uitstraling geven. Bang dat de stoelen die dagen achtereen buiten blijven staan gaan verkleuren hoeven de mensen gelukkig niet te zijn. Net zoals bijna alle andere tuinmeubels van Borek, zijn ook deze stoelen bestand tegen diverse extreme weersomstandigheden.  Dat het tuinmeubilair van Borek zich ook prima leent voor loungesettings bewijst Borek door naast het kleurrijke high dining gedeelte van de Palazzo Francesco Turati een low dinging area te maken: een gedeelte waar mensen heerlijk kunnen ontspannen op de zitmodules uit de Lincoln collectie. Omdat deze modules bestaan uit een aluminium frame dat omwonden in met touw, bieden ze een degelijke kwaliteit met een losse beachlook.

Paraols voor op het terras of aan het zwembad

Een diner-of loungesetting kan in de zomer natuurlijk niet zonder een parasol! Daarom biedt Borek tevens een uitgebreide collectie parasols aan. De parasols komen uitgevoerd in verschillende materialen, zoals hout, het lichtere aluminium of een ander type metaal. Grotere tafels of zitmodules houdt u moeiteloos uit het zonnetje met de aluminium Arizona, terwijl de witte, luxe ogende Monroe dé perfecte parasol is voor boven de ligbedjes bij het zwembad. Diverse vrijhangende parasols, zoals de Porto, bieden de mogelijkheid om niet alleen de bedjes naast het zwembad, maar ook het zwembad zelf te voorzien van een fijne schaduw. Een bijkomend voordeel van de parasols van Borek is dat de verschillende typen parasols vaak verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Zo vindt u voor elke gelegenheid de ideale parasol.

Flinders Projectinrichting

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects