Naar boven

Sebra is het merk met de mooiste design kinderbedden

Het Deense Sebra is een merk met eigenlijk alle spullen die je tegenkomt op de kinderkamer. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de design kinderbedden. Op het probleem dat een kind snel groeit en misschien wel uit het bed groeit heeft Sebra wat bedacht. Ze hebben namelijk een bed ontworpen die inspeelt op vier verschillende levensfasen van een kind. Dat betekent dat je door wat kleine aanpassingen aan het bed aan te brengen, het bed klaarmaakt voor een volgende levensfase van je kind. We hebben het over het Baby/Junior bed van Sebra. Dit bed is zo praktisch ontworpen waardoor je door een paar simpele aanpassingen ineens een bed hebt voor de volgende levensfase van je kind. Hoe handig is dat?

Meer inspiratie voor de kinderkamer

Design kinderbedden vormen bij uitstek het belangrijkste onderdeel van je kamer, maar met alleen een bed stelt de kinderkamer ook niet veel voor. We hebben een compleet assortiment voor de kinderkamer zodat je deze compleet kunt inrichten. Van kindertafels tot kinderstoelen, van dekbedovertrekken tot kinderbehang en van kinderkleden tot kinderaccessoires. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Merken als Ferm Living, KEK Amsterdam, Snurk, Sebra, Studio Ditte en Vitra weten je elke keer weer te verrassen met de nieuwste designontwerpen speciaal voor kinderen. Deze producten worden zo ontworpen dat ze hoe dan ook bestand zijn tegen spelende kinderen die niet altijd even voorzichtig omgaan met hun spullen.  

Design kinderbedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design kinderbedden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design kinderbedden van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.