HOUE

Om je tuin, balkon of terras een stijlvolle update te geven, ben je aan het juiste adres in de buitencollectie van HOUE. Dit Deense merk biedt overigens ook een geschikte collectie kwalitatief hoogwaardige buitenmeubels die geschikt zijn voor restaurants, hotels en kantoren. Kenmerkend voor de buitenmeubels is wel dat ze voornamelijk van gepoedercoat aluminium zijn gemaakt en een ultraviolet laag bevatten waardoor ze om minimaal onderhoud vragen en makkelijk te verplaatsen zijn. De Clips serie van HOUE laat je kennismaken met enkele tuinstoelen, schommelstoelen en barkrukken die erg comfortabel zitten en een genot zijn om naar te kijken. Leuk om te weten: dit buitenmeubilair van HOUE is in zes mooie kleurtjes verkrijgbaar. Zo kunnen we optimaal genieten en relaxen in het zonnetje onder het genot van je favoriete boek en drankje.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 72 producten

Het verhaal achter HOUE

Het Deense designmerk HOUE verkoopt design voor binnen en buiten. Dit designhuis is meer dan tien jaar geleden opgericht in 2007. Door de jaren heen heeft dit merk haar collectie continu weten te verrijken met producten waarin design en geweldig comfort in zijn verweven. HOUE wil betaalbare, luxueuze designproducten bieden en dat doen ze door passende materialen te kiezen en de best mogelijke oplossingen te bedenken. De binnen- en buitencollectie van HOUE voldoet keer op keer aan de normen voor design, prijs en kwaliteit die vooraf zijn samengesteld. Dit maakt dat je zowel een binnen- als buitenruimte een absolute opknapbeurt kunt geven met producten die zich absoluut laten kenmerken door de kenmerken van Scandinavisch design. Tot op de dag van vandaag bieden we bij Flinders alleen design van HOUE voor buiten aan. De Four serie is daar een mooi voorbeeld van.

In de spotlight: het ontwerpersteam van HOUE

Het mag duidelijk zijn dat het ontwerpersteam van HOUE veel aandacht schenkt aan de ontwikkeling van het product waarbij het stukje vakmanschap hoog in het vaandel staat. Alle producten uit het assortiment van HOUE zijn gefabriceerd in fabrieken waar ze al jarenlang op een nauwe manier mee samenwerken. Zo zijn ze niet alleen selectief als het gaat om de fabricage, maar uiteraard ook op de producten zelf. Over elk onderdeel en detail van de producten van HOUE denkt het ontwerpersteam uitgebreid na om tot de best mogelijke en unieke creaties te komen. Henrik Pedersen, Jesper K. Thomsen en Roee Magdassi vormen het ontwerpersteam van HOUE en weten de consument keer op keer te verrassen met uniek, kwalitatief hoogwaardig en minimalistisch meubilair voor binnen en buiten.

HOUE bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten van HOUE kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HOUE. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Houe gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven