Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Click collectie Click collectie

Tuintafels Tuintafels

Tuinstoelen Tuinstoelen

Avanti collectie Avanti collectie

Loungemeubelen Loungemeubelen

Sorteren op 1-36 van 119 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 119 producten Terug naar boven

Het verhaal achter de luxe tuinmeubelen van HOUE

Het Deense designmerk HOUE verkoopt design voor binnen en buiten. Dit designhuis is in 2007 opgericht en timmert al heel wat jaren met succes aan de weg. Door de jaren heen heeft dit merk haar collectie continu weten te verrijken met producten waarin design en geweldig comfort in zijn verweven. HOUE wil betaalbare, luxueuze designproducten bieden en dat doen ze door passende materialen te kiezen en de best mogelijke oplossingen te bedenken. De binnen- en buitencollectie van HOUE voldoet keer op keer aan de normen voor design, prijs en kwaliteit die vooraf zijn samengesteld. Dit maakt dat je zowel een binnen- als buitenruimte een absolute opfrisbeurt kunt geven met producten die zich absoluut laten kenmerken door de kenmerken van Scandinavisch design. De Click collectie van HOUE is daar een mooi voorbeeld van en tilt je buitenruimte naar een hoog niveau.

In de spotlight: het ontwerpersteam van HOUE

Het mag duidelijk zijn dat het ontwerpersteam van HOUE veel aandacht schenkt aan de ontwikkeling van het product waarbij het stukje vakmanschap hoog in het vaandel staat. Alle producten uit het assortiment van HOUE zijn gefabriceerd in fabrieken waar ze al jarenlang op een nauwe manier mee samenwerken. Zo zijn ze niet alleen selectief als het gaat om de fabricage, maar uiteraard ook op de producten zelf. Over elk onderdeel en detail van de producten van HOUE denkt het ontwerpersteam uitgebreid na om tot de best mogelijke en unieke creaties te komen. Henrik Pedersen, Jesper K. Thomsen en Roee Magdassi vormen het ontwerpersteam van HOUE en weten de consument keer op keer te verrassen met uniek, kwalitatief hoogwaardig en minimalistisch meubilair voor binnen en buiten. Lees hier tips voor het onderhouden van tuinmeubelen.

HOUE bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten van HOUE kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HOUE. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.