La Palma: duurzaam vakmanschap

La Palma maakt al meer dan 30 jaar lang designmeubilair dat gericht is op toepassing in zowel formele als informele settings. Het design van La Palma vindt tegenwoordig gretig aftrek in de horeca-en kantoorbranche. La Palma brengt haar succesverhaal nu niet bepaald sugarcoated onder woorden. Succes is niet iets wat je komt aanwaaien, maar iets waar je heel hard voor moet werken. Vandaar dat La Palma zich al 30 jaar ontwikkelt en zal blijven ontwikkelen op het vlak van design, materiaalkennis, techniek en duurzaamheid. Vooral dit laatste is voor La Palma van groot belang. Het merk maakt bijna alleen maar gebruik van natuurlijke materialen, die op hun beurt weer bijna allemaal recyclebaar zijn. Dat maakt dat het netto grondstofverbruik van La Palma uitzonderlijk laag is. Ook de reductie van CO2-uitstoot staat hoog in het vaandel: alle daken van de verschillende hoofdkantoren van La Palma zijn voorzien van zonnecellen. Daardoor is La Palma niet alleen zelfvoorzienend, maar genereert het zelfs een surplus aan energie. Zo maken nog meer huishoudens gebruik van La Palma’s groene energie.

Modulaire tafel- en zitsystemen

Dat La Palma zo goed in de smaak valt bij de afnemers in de horeca en- kantoorbranche is nauwelijks verwonderlijk te noemen. Het merk heeft namelijk een grote variatie aan modulaire systemen in haar assortiment, waarmee elke ruimte een eigen unieke, passende en functionele inrichting krijgt. Met het modulaire zitmeubilair uit de ADD collectie kunnen openbare ruimtes voorzien worden van een bijzonder sfeervolle zitmodule. Omdat de modules in een groot aantal verschillende kleuren, vormen en maten afneembaar zijn, en de collectie daarnaast voorzien is van verschillende typen tafeltjes die aan de modules vastgemaakt kunnen worden, kan er altijd een zitmodule gemaakt worden die precies aansluit bij de eisen die de ruimte en setting aan de module stellen. Daarnaast herbergt de La Palma collectie eveneens lijnen die geschikt zijn voor wat formelere settings. De ADD SYSTEM collectie is bijvoorbeeld erg geschikt voor toepassingen op kantoor. De verschillende tafelmodules kunnen gecombineerd worden met kastmodules, waardoor er een groot, strak maar vooral functioneel meubelstuk ontstaat.

Strakke stoelen en fijne fauteuils

De collectie van La Palma omvat meer dan een uitgebreid assortiment met modulaire systemen. De collectie kent tevens verschillende collecties met verscheidene stoelen. Zo zijn de stoelen uit de CUT collectie met hun strakke afwerking, ergonomische zitcomfort en verschillende typen bekleding bijzonder geschikt voor verschillende kantoorruimten. Zeker gezien het feit dat een groot deel van de stoelen uit de CUT collectie voorzien is van wieltjes. Voor alle harde werkers die na een lange dag op kantoor even tot rust willen komen ontwierp Hee Welling de AUKI collectie. Deze collectie bestaat uit meerdere fauteuils en loungestoelen, die vanwege hun gestroomlijnde vormgeving erg fijn zitten. Dat maakt ze dan ook bijzonder geschikt voor de inrichting van een loungehoek. 

Flinders Projectinrichting

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects