MiaCara

Het Duitse designlabel MiaCara vormt een innovatieve toevoeging in de wereld van design. De naam die de oprichters aan het merk gaven, staat voor hun hond ‘Cara’ en kat ‘Mia’ en betekent letterlijk ‘mijn liefste’. In deze collectie zien we dat honden en katten de hoofdrol spelen. Alle designproducten van MiaCara tillen je interieur naar een hoger plan en geven je huisdier op een stijlvolle wijze comfort en plezier. Elk product van MiaCara is functioneel, gaat door de hoogwaardige kwaliteit jarenlang mee en is goed voor zowel honden als katten. Los daarvan moeten de producten er waanzinnig uitzien, passen bij de stijl van je interieur en aansluiten op de wensen van de consument. Deze kenmerken zorgen ervoor dat dit merk met haar producten al meerdere designprijzen heeft binnengesleept. In het najaar van 2011 bracht MiaCara haar eerste collectie uit en inmiddels typeert het assortiment zich door manden, kussens, voerbakken en krabpalen waar je hond of kat blij van wordt. 

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-21 van 21 producten

Over MiaCara

Sebastian en Barbara Zweig zijn de oprichters van familiebedrijf MiaCara. Na jarenlang bij bedrijven gewerkt te hebben, besloot Sebastian zijn droom te achtervolgen en de grote stap te zetten naar een eigen bedrijf waarin hij zijn kennis en passie kwijt kan. Door zijn ervaring met dierenproducten kwam hij erachter dat ze vaak niet aan zijn verwachtingen voldoen. De behoefte aan onder andere kwalitatief hoogwaardige hondenmanden, krabpalen en hondenkussens was ook in zijn omgeving merkbaar. Volgens hem kon dit beter en zo besloot hij een label in design voor dieren te beginnen. Met zijn ervaring vanuit de meubelbranche in speciale vulmaterialen en hoogwaardige, duurzame en eenvoudig te reinigen stoffen brengt hem tot ideeën over hoe de producten eruit moeten komen te zien. Van een vaag idee tot een concreet plan: bij elk product dat ze maken voor MiaCara lopen ze dit proces door en besluiten ze het vernieuwende ontwerp te laten maken.  

Design voor dieren met MiaCara

Om een product van MiaCara op de markt te brengen, gaat een heel proces aan vooraf. De oprichters ervaarden dat het vaak best lastig is om een leverancier te vinden die aan hun wensen en behoeften voldoet. Toch komen ze uiteindelijk tot bedrijven waar ze hun producten laten maken. En om de markt in dierenproducten te verrassen, zijn ze telkens op zoek naar de meest nieuwe en buitengewone combinaties in materialen en vormen die perfect in menig interieur passen. De creatieve, praktische input van Barbara en de strategische, structurele kijk van Sebastian vormt een gouden combinatie die resulteert in een smaakvolle designcollectie voor dieren. Tegenslagen zorgen ervoor dat ze niet bij de pakken neerzitten, maar er juist van leren en hun concept telkens verbeteren om zo met leveranciers en producenten samen te werken die voldoen aan de kernwaarden van MiaCara. 

MiaCara bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle MiaCara producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van MiaCara en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij MiaCara. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van MiaCara veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven