Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Honden Honden

Katten Katten

Sorteren op 1-36 van 122 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 122 producten Terug naar boven

Over MiaCara

Sebastian en Barbara Zweig zijn de oprichters van familiebedrijf MiaCara. Na jarenlang bij bedrijven gewerkt te hebben, besloot Sebastian zijn droom te achtervolgen en de grote stap te zetten naar een eigen bedrijf waarin hij zijn kennis en passie kwijt kan. Door zijn ervaring met dierenproducten kwam hij erachter dat ze vaak niet aan zijn verwachtingen voldoen. De behoefte aan onder andere kwalitatief hoogwaardige hondenmanden, krabpalen en hondenkussens was ook in zijn omgeving merkbaar. Volgens hem kon dit beter en zo besloot hij een label in design voor dieren te beginnen. Met zijn ervaring vanuit de meubelbranche in speciale vulmaterialen en hoogwaardige, duurzame en eenvoudig te reinigen stoffen brengt hem tot ideeën over hoe de producten eruit moeten komen te zien. Van een vaag idee tot een concreet plan: bij elk product dat ze maken voor MiaCara lopen ze dit proces door en besluiten ze het vernieuwende ontwerp te laten maken.

Design voor dieren met MiaCara

Om een product van MiaCara op de markt te brengen, gaat een heel proces aan vooraf. De oprichters ervaarden dat het vaak best lastig is om een leverancier te vinden die aan hun wensen en behoeften voldoet. Toch komen ze uiteindelijk tot bedrijven waar ze hun producten laten maken. En om de markt in dierenproducten te verrassen, zijn ze telkens op zoek naar de meest nieuwe en buitengewone combinaties in materialen en vormen die perfect in menig interieur passen. De creatieve, praktische input van Barbara en de strategische, structurele kijk van Sebastian vormt een gouden combinatie die resulteert in een smaakvolle designcollectie voor dieren. Tegenslagen zorgen ervoor dat ze niet bij de pakken neerzitten, maar er juist van leren en hun concept telkens verbeteren om zo met leveranciers en producenten samen te werken die voldoen aan de kernwaarden van MiaCara.

MiaCara bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle MiaCara producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van MiaCara en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij MiaCara. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van MiaCara veilig en vertrouwd online bestelt.