Naar boven
Sorteren op

1-34 van 34 producten

Gazzda gaat voor kwaliteit

Je huis is de belangrijke thuishaven in een leven waar je ook dagelijks op pad bent. Het is de plek waar je je eigen gewoontes en rituelen kunt volgen en de plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Het Bosnische merk Gazzda vindt het belangrijk mensen te helpen hun huis ook echt zo te ervaren. Het interieur is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Vandaar dat ze een assortiment hebben vol meubels met een lichte, natuurlijke en warme uitstraling. Het overgrote deel van de collectie is gemaakt van hout. Omdat we het belangrijkste huis van de wereld, namelijk de aarde zelf, met z’n allen delen, wil Gazzda daar ook goed voor zorgen. Ze maken dus exclusief gebruik van hout met het FSC-keurmerk. Daarnaast zijn de meubels van een enorm hoge kwaliteit waardoor ze een leven lang meegaan.

Gazzda bergt op met kasten

De Ena collectie van Gazzda bevat ook verschillende kasten. Deze zijn geïnspireerd door de jaren 60. Dit is ook de tijd van de jeugd van de ontwerper. Vandaar dat alle kasten schuine, ronde poten hebben gekregen. Door de toevoeging van het witte strakke MDF aan het warme eikenhout, hebben de kasten ook een heel modern karakter. Bij de Ena gang garderobe is er nog een materiaal aan de kast toegevoegd. De linkerdeur is namelijk een spiegel. Als je hem in de hal gebruikt, kun je op deze manier nog altijd even snel je spiegelbeeld checken. De Ena kantoor kast 60x35x200 is een handige kast voor werkspullen. Achter de deurtjes zitten drie compartimenten en verder heeft de kast vier lades. Zo houd je in ieder geval je bureau netjes.

Gazzda kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gazzda. Dat betekent dat wij alle Gazzda kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.