Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Tafellampen Tafellampen

Scraplights collectie Scraplights collectie

Roest collectie Roest collectie

Hanglampen Hanglampen

Chrona collectie Chrona collectie

Sorteren op 1-36 van 60 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 60 producten Terug naar boven

De kracht van Graypants

Graypants, geworteld in zowel Amsterdam als Seattle, gaat verder dan een eenvoudig merk. De ontwerpers bundelen hun krachten en zorgen ervoor dat alles op een verantwoorde wijze gebeurd. Hiervoor maakt Graypants niet alleen gebruik van gerecyclede materialen, maar werken zij voor de productie in Nederland ook samen met mensen die door hun achtergrond of beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit maakt het merk een perfect voorbeeld van hoe passie voor design en verantwoordelijkheid gepaard gaan. Neem bijvoorbeeld de oplaadbare tafellampen uit de Wick collectie. Deze lamp is een icoon in de designwereld en een tastbaar bewijs van Graypants' toewijding aan innovatief design en duurzaamheid. Kortom, Graypants is een bijzonder merk met aandacht voor mens en natuur en dat zien we bij Flinders graag.

De charme van Graypants lampen

Iedereen verlangt naar een uniek pronkstuk in huis en wat is er beter dan een lamp die niet in elk huis te vinden is? Dat is precies wat Graypants te bieden heeft. Voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle, duurzame en unieke lamp, is de Scraplights Moon 14 hanglamp uit de Scraplights collectie een uitstekende keuze. Let vooral op de prachtig bewerkte lampenkap die gecreëerd is met behulp van een laser waardoor een uniek patroon ontstaat. Het resultaat is een adembenemend effect wanneer de lamp is ingeschakeld. Deze stoere, elegante lamp van Graypants voelt zich thuis in de woonkamer en gedijt even goed in een stijlvolle werkruimte. Heb jij al het perfecte plekje gevonden voor deze lamp?

Graypants bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij alle producten van Graypants kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Graypants en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Graypants. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Graypants veilig en vertrouwd online bestelt.