Naar boven

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 169 producten

pols potten: uniek Nederlands design

pols potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert pols potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. De kernwaarde van het merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die pols potten kenmerkt. Dit designlabel streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van dit merk zijn de Wire salontafel, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park kapstok.

Lampen van pols potten

Zeer populair zijn de hanglampen van pols potten. De porseleinen Bufferlamp van Wieki Somers heeft de vorm van een melkbus en een prachtige binnenkant in een goud- of zilverkleur. Dit zorgt voor een mooie, intieme lichtval naar beneden. Zoek je echt een pareltje? De Diamond hanglamp heeft de vorm van een diamant en is beschikbaar in verschillende maten én materialen. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, gaan deze lampen simpelweg als ware kunstobjecten door het leven en verlichten een interieur op bijzondere wijze. Naast hanglampen heeft dit Nederlandse merk ook tafellampen en bureaulampen in haar collectie met uitgesproken designs. 

Verschillende ontwerpers, één unieke handtekening

pols potten werkt samen met veel verschillende designers. Dit maakt de collectie erg divers. Zo zien we kleurrijke accessoires met dieren en bloemen naast houten leunstoelen en tafels. Over het algemeen geldt bij pols potten: more is more. Zo maken extreem grote vazen en lampen onderdeel uit van de collectie. Door met verhoudingen te spelen, maakt pols potten een statement. En dat statement is een fantastische blikvanger in jouw huis! De spullen van dit merk zijn bij uitstek geschikt om je huis vrolijker en persoonlijker te maken. Leuke serviezen, mokken, een glanzend dienblad en een opvallend vloerkleed. Eén item geeft je ruimte al een heel andere uitstraling. 

pols potten collectie 2014

In deze collectie van pols potten slaat het merk nieuwe wegen in. Het Nederlandse designlabel gaat samenwerkingen aan met innovatieve kunstenaars, zoals Hans van Benthem en Diederik Schneemann. Dit levert bijzondere producten op, zoals felgele papegaaienkrukjes, een 3D-geprinte stoel en producten van gerecyclede slippers. Daarnaast zien we nieuwe keuzes voor materialen. Naast keramiek, hout en metaal krijgt rotan bijvoorbeeld een hoofdrol toebedeeld. Dit aloude materiaal kan er beslist modern uitzien met een mooie poedercoating eroverheen. Ook laat deze collectie zien dat pols potten steeds meer verschuift van accessoiresmerk naar een echt meubelmerk, dat alle productsoorten levert. Fauteuils, eetkamerstoelen, kasten en nog veel meer. Het thema van deze voorjaarscollectie, groots gepresenteerd tijdens Maison et Objet in Parijs, is ‘Colour Your Life’. Dat lukt zeker met de producten van pols potten.

pols potten op kantoor

Het label pols potten kun je prima inzetten om de kantooromgeving een boost te geven. Denk daarbij aan (hele) grote vazen, krukjes, maar ook prachtige hanglampen, potten, vazen en schaaltjes van porselein. pols potten is bovenal een kleurrijk merk dat de hal, vergaderkamer of lunchruimte zeker zal verrijken. Welke kantoorruimte ga jij aanpakken? De Vrije Universiteit van Amsterdam durfde het in ieder geval aan om het hoofdgebouw aan te pakken en bestelde bij Flinders tientallen krukjes, zoals de Zig Zag, de Tam Tam en de Devils Eye. Dat gaf een prachtig resultaat. Om een moment rust te nemen tussen het werken door, kun je eens kijken welk comfort de pols potten Peggy collectie je kan bieden. 

pols potten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle producten van pols potten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij pols potten. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van pols potten gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 15 beoordelingen.