Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Kids Kids

Accessoires Accessoires

Tuinmeubelen Tuinmeubelen

Stoelen Stoelen

Lampen Lampen

Sorteren op 1-36 van 109 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 109 producten Terug naar boven

Magis en topontwerpers

Magis dankt haar succes mede aan topontwerpers als Stefano Giovannoni, Konstantin Grcic, Jasper Morrison, Eero Aarnio en Enzo Mari. Samen met deze ontwerpers zijn prachtige eetkamerstoelen, kindermeubels en tuinstoelen ontwikkeld. De gehele collectie stoelen van Magis is daarom absoluut de moeite waard om eens te bekijken. Maar er zijn ook designtafels van Magis, zoals de Tavolo XZ3, fauteuils en ontwerpen speciaal voor kids. Zo heeft Magis kinderstoelen en speelgoed in haar collectie. Bekende kindermeubels zijn de Puppy kinderstoel van Eero Aarnio, de Trioli kinderstoel en de Dodo kinderstoel. Welk kind wil nou niet op zo'n hippe vogel zitten? De kindermeubels zijn voornamelijk gemaakt van kunststof. Een interessant gegeven is dat Magis geen productiefaciliteit bezit. Magis besteedt de productie van de designmeubels uit aan een aantal vaste partners. Op deze manier kan het bedrijf zich volledig richten op het creatieve proces en een optimale ondersteuning bieden aan de ontwerpers. Zo heeft topontwerper Stefano een handigheidje voor in en rondom huis ontworpen: de Mago bezem.

Magis schrijft geschiedenis

Magis bezit een prachtige geschiedenis dat in 1976 begon. In dat jaar werd Magis opgericht. 1996 is het jaar van de Bombo barkruk van Stefano Giovannoni, een buitengewoon commercieel succes. En dat is het nog steeds. De barkruk is een designicoon geworden, het creëerde een stijl die veel gekopieerd zou worden. Niet veel later volgde het jaar van de beroemde Magis Air-Chair van Jasper Morrison. We hebben het dan over 2000. Een echte klassieker kun je wel zeggen. Konstantin Grcic boekte samen met Magis een groot succes met de Chair One stoelen. Het ontwerp was enorm innovatief waarbij slim gebruik van gegoten aluminium centraal staat. Het ontwerp toont meer de leegte dan de vaste vormen, waardoor het product weinig materiaal gebruikt. Ze zijn oersterk en eenvoudig schoon te maken. Magis heeft nog veel meer geschiedenis geschreven met onder meer de Striped familie van dit merk. Bekijk hier al onze Italiaanse designmerken.

Magis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten van Magis kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Magis en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Magis. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.