Castelijn kantoormeubilair

Castelijn meubelindustrie is een bedrijf van Hollandse bodem. Dit familiebedrijf werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn, maar wordt inmiddels gerund onder de bezielende leiding van zijn vier kinderen. In die tijd zijn er veel zaken veranderd, maar staat de missie van Castelijn nog altijd overeind: het maken van tijdloze kasten, bureaus, tafels en maatwerk, die met een oog voor detail en aandacht voor het milieu geproduceerd worden. Om er zeker van te zijn dat hier ten allen tijde naar wordt gehandeld, wordt al het meubilair van Castelijn geproduceerd in de fabriek in Roelofarendsveen. Voor het ontwerpen van de meubels gaat Castelijn samenwerkingen aan met verschillende ontwerpers, waaronder Dick Spierenburg, Gerard de Hoop en Karel Boonzaaijer. Daarnaast bewijzen Coen en Marieke Castelijn dat de passie voor meubilair in de familie zit: ook zij hebben verschillende collecties voor Castelijn ontworpen.

Slimme bureaus en tafels op maat

Coen en Marieke Castelijn hebben beiden meerdere series met bureau-en vergadertafels ontworpen, die u naar uw eigen smaak en behoefte kunt inzetten. Zo ontwierp Marieke Castelijn de LV collectie: een uitgebreide collectie met bureaus en tafels, die u met behulp van losse bladstroken van 20, 30, 40 of 50 centimeter zelf kunt samenstellen. Dit is om verschillende redenen ontzettend handig. Allereerst stelt dit u in staat de afmetingen van elk bureau en elke tafel precies af te stemmen op uw behoefte. Daarnaast is eventuele schade makkelijk te herstellen door één plank te vervangen. Dat maakt de tafels uit de LV collectie tevens een duurzame oplossing. Ten slotte betekent het zelf samenstellen van een tafel of bureau tevens dat u planken met verschillende kleuren en afmetingen in dezelfde tafel kunt gebruiken. Daardoor bepaalt ú welke unieke sfeer de tafel uitstraalt. Van rustig en consequent tot kleurrijk en afwisselend: alles is mogelijk.

Kasten voor elke ruimte

Geïnspireerd door het grote succes van de LV collectie ontwierp Marieke Castelijn eveneens de LVV collectie. Deze collectie bestaat uit directiebureaus en vergadertafels die qua vormgeving lijken op de exemplaren uit de LV collectie, maar nu uit één blad bestaan. De tafel-en bureaubladen uit deze collectie zijn perfect te combineren met de verschillende kasten en sideboards die de LV collectie van Castelijn rijk is. Samen vormen ze dan een strak bureau, dat door de unieke combinatie van kast en tafelblad toch een bijzondere sfeer meebrengt. Wanneer u behoefte heeft aan meer opbergruimte biedt Castelijn nog een reeks andere aantrekkelijke opties. De verschillende collecties kasten variëren onderling sterk in stijl, terwijl er binnen de collecties dikwijls nog een uitgebreide keuze is tussen verschillende typen kasten; deze variëren doorgaans van groot tot klein, van hoog tot laag en van laden tot kastjes. Zit het ideale exemplaar er desondanks niet tussen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Castelijn levert namelijk eveneens maatwerk!

Flinders Projectinrichting

Flinders is al sinds 2010 actief in de wereld van design. Naast een fysieke winkel, een webshop en twee Flinders cafés heeft Flinders ook een projectenafdeling. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken. Uw belang en uw wensen komen bij ons daardoor altijd op de eerste plek. Zo denken wij altijd met u mee om de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden! De producten op de site zijn slechts een selectie van alles wat Flinders te bieden heeft. Dankzij de contacten met vele leveranciers kunnen wij vrijwel alles leveren. Mist u een specifiek merk of product op onze website, of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you