Castelijn kantoormeubilair

Castelijn meubelindustrie is een bedrijf van Hollandse bodem. Dit familiebedrijf werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn, maar wordt inmiddels gerund onder de bezielende leiding van zijn vier kinderen. In die tijd zijn er veel zaken veranderd, maar staat de missie van Castelijn nog altijd overeind: het maken van tijdloze kasten, bureaus, tafels en maatwerk, die met een oog voor detail en aandacht voor het milieu geproduceerd worden. Om er zeker van te zijn dat hier ten allen tijde naar wordt gehandeld, wordt al het meubilair van Castelijn geproduceerd in de fabriek in Roelofarendsveen. Voor het ontwerpen van de meubels gaat Castelijn samenwerkingen aan met verschillende ontwerpers, waaronder Dick Spierenburg, Gerard de Hoop en Karel Boonzaaijer. Daarnaast bewijzen Coen en Marieke Castelijn dat de passie voor meubilair in de familie zit: ook zij hebben verschillende collecties voor Castelijn ontworpen.

Slimme bureaus en tafels op maat

Coen en Marieke Castelijn hebben beiden meerdere series met bureau-en vergadertafels ontworpen, die u naar uw eigen smaak en behoefte kunt inzetten. Zo ontwierp Marieke Castelijn de LV collectie: een uitgebreide collectie met bureaus en tafels, die u met behulp van losse bladstroken van 20, 30, 40 of 50 centimeter zelf kunt samenstellen. Dit is om verschillende redenen ontzettend handig. Allereerst stelt dit u in staat de afmetingen van elk bureau en elke tafel precies af te stemmen op uw behoefte. Daarnaast is eventuele schade makkelijk te herstellen door één plank te vervangen. Dat maakt de tafels uit de LV collectie tevens een duurzame oplossing. Ten slotte betekent het zelf samenstellen van een tafel of bureau tevens dat u planken met verschillende kleuren en afmetingen in dezelfde tafel kunt gebruiken. Daardoor bepaalt ú welke unieke sfeer de tafel uitstraalt. Van rustig en consequent tot kleurrijk en afwisselend: alles is mogelijk.

Kasten voor elke ruimte

Geïnspireerd door het grote succes van de LV collectie ontwierp Marieke Castelijn eveneens de LVV collectie. Deze collectie bestaat uit directiebureaus en vergadertafels die qua vormgeving lijken op de exemplaren uit de LV collectie, maar nu uit één blad bestaan. De tafel-en bureaubladen uit deze collectie zijn perfect te combineren met de verschillende kasten en sideboards die de LV collectie van Castelijn rijk is. Samen vormen ze dan een strak bureau, dat door de unieke combinatie van kast en tafelblad toch een bijzondere sfeer meebrengt. Wanneer u behoefte heeft aan meer opbergruimte biedt Castelijn nog een reeks andere aantrekkelijke opties. De verschillende collecties kasten variëren onderling sterk in stijl, terwijl er binnen de collecties dikwijls nog een uitgebreide keuze is tussen verschillende typen kasten; deze variëren doorgaans van groot tot klein, van hoog tot laag en van laden tot kastjes. Zit het ideale exemplaar er desondanks niet tussen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Castelijn levert namelijk eveneens maatwerk!

Flinders Projectinrichting

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects