Buitenverlichting

Buitenverlichting vind je in verschillende soorten en maten. Los daarvan heb je de keuze uit tal van verschillende lampen in een ruim assortiment buitenverlichting. Met de Philips Flagstone buitenlamp kun je bijvoorbeeld een buitenwand mooi verlichten in je tuin, op je balkon of op je terras. Lekker functioneel, daar houden we van. Je kunt er ook voor kiezen om die zwoele zomeravonden meer sfeer te geven met buitenverlichting naar jouw smaak. De Bella Vista buitenlamp van Seletti doet hier absoluut haar best voor om jouw avond zo gezellig mogelijk te maken. In ons assortiment buitenverlichting vind je onder meer lampen van Foscarini, Luceplan, Flos, Fatboy en Fermob. Heb je al een keuze voor jouw buitenruimte kunnen maken?  

Sorteren op

1-100 van 286 producten

Buitenverlichting: decoratief versus functioneel

Om een juiste keuze te maken voor een buitenlamp is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren. Bekijk in eerste instantie of je een stroomaansluiting hebt en of je deze eventueel aan kunt leggen als het nodig is. Als je dat weet, is vooral de functie van de lamp van groot belang. Ga je hem decoratief inzetten of is hij puur voor functioneel gebruik? Een decoratieve lamp heeft vaak een bijzondere vormgeving waarbij gericht licht uitstralen duidelijk op plek twee staat. Een speels effect is al gauw gecreëerd. De Fatboy Edison the Petit tafellamp is daar een mooi voorbeeld van. Functionele buitenlampen zijn daarentegen gericht op met name de functie: licht uitstralen. Toch moet een buitenlamp er wel aantrekkelijk uitzien en daarom zijn deze lampen óók vaak een genot om naar te kijken en dat terwijl ze zo functioneel zijn.

Een aanwinst voor buiten: LED buitenverlichting

Een LED buitenlamp gunt jou graag jarenlang plezier van licht en het design en dat in de buitenlucht. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Doordat zo’n lichtbron de gebruikte energie bijna volledig omzet in licht, is hij tot wel 80% zuiniger dan een gloeilamp. Een LED lamp is vaak wat duurder in aanschaf, maar wel goedkoper in gebruik. In ons assortiment vind je in elk geval genoeg LED buitenverlichting die je buitenruimte graag omtoveren tot een functioneel of sfeervol verlicht geheel. Van de Kartell Battery tafellamp LED, de Seletti Monkey Hanging buitenlamp LED en de Flos Ipnos Outdoor vloerlamp LED heb je gegarandeerd jarenlang plezier. Functionele aanwinsten die een genot zijn om naar te kijken.

Buitenverlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buitenverlichting van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar buitenverlichting van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Buitenverlichting
Filters
Merken
Prijs
Kleur
Productsoort
Bewegingssensor
Fitting
Ontwerper
Herkomst
Woonstijl
Naar boven