Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Meubels Meubels

Lampen Lampen

Accessoires Accessoires

Sorteren op 1-36 van 114 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 114 producten Terug naar boven

De ontwerpers achter 101 Copenhagen

101 Copenhagen werkt met een team van drie designers die samen het creatieve team vormen van het merk. Kristian Sofus Hansen is de eerste designer. Hij woonde en studeerde in Japan en haalt daar nog altijd veel van zijn inspiratie vandaan. Daar komt dan ook de combinatie tussen Scandinavisch en Japans design vandaan die je in veel van de ontwerpen terugziet. De tweede creatieve man in het team is Nicolaj Nøddesbo. Hij is een Deense designer die functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. In zijn ontwerpen zit veel persoonlijkheid en karakter, maar ze hebben ook allemaal een duidelijke functie. De derde ontwerper is Tommy Hyldahl. Hij heeft een brede achtergrond in de mode en dat zie je terug in zijn ontwerpen waarbij hij veel met kleur en materiaalstructuren werkt. Kortom: een mooie mix van verschillende invloeden en achtergronden zorgen samen voor de prachtige collectie van 101 Copenhagen.

Stijlvolle vazen van 101 Copenhagen

We zullen een paar van onze favoriete collecties van 101 Copenhagen met jullie delen. Waar we echt niet onderuit kunnen is de Cobra collectie. Deze prachtige serie vazen schittert in werkelijk ieder interieur. De organische vormen zijn bijzonder en opvallend, maar blenden toch ook moeiteloos in met de meest gangbare interieurstijlen. De serie typeert zich door vazen met zowel één als twee opening(en). Zo heeft de Cobra Uno Media vaas bijvoorbeeld één opening terwijl de Cobra Double Mini vaas er twee heeft. Dit biedt ruimte voor speelse creativiteit. Naast deze collectie is de Sphere collectie ook een favoriet. Dit was de eerste collectie vol vazen die het merk op de markt bracht. Inmiddels zijn deze (en andere) vazen uitgegroeid tot hét kenmerk van 101 Copenhagen.

101 Copenhagen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.