Sorteren op

1-36 van 171 producten

Tuinsets van Franse bodem

Het Franse Fermob is de specialist als het gaat om topdesign tuinmeubelen. Al deze buitenmeubels zijn gemaakt van aluminium waardoor ze ongevoelig zijn voor weersomstandigheden als regen, wind en kou. Handig, toch? De tuinsets van Fermob kun je daarom met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan. Binnen dit merk vind je een aantal collecties met fraaie design tuinsets. We hebben het dan over de series Fermob Bistro en Fermob Luxembourg. Het mooie aan deze tuinsets is dat je de meubels in tal van verschillende, vrolijke kleuren kunt bestellen. Zo kies je vrij eenvoudig de kleur waar jij naar op zoek bent. Want geloof ons, deze kleur zit er vast en zeker bij.

Italiaans design: tuinsets van topkwaliteit

Ben jij groot liefhebber van Italiaans design? Dan zit je in het assortiment tuinsets letterlijk en figuurlijk goed. Emu, Magis, Seletti en Fast zijn enkele Italiaanse designmerken die schitterende tuinmeubels hebben. De tuinmeubels van Emu staan bijvoorbeeld bekend om hun metalen tuinmeubilair die een degelijk en tijdloos karakter hebben. Zoals je mag verwachten, kun je van deze tuinmeubels optimaal genieten op een warme, zonnige dag. Ben je op zoek naar tuinmeubels die eigenlijk meer iets weg hebben van kunstobjecten? Dan mag je de collectie van Seletti niet missen. Kijk maar eens goed naar de patronen. Welke objecten zie jij hierin terug?

Tuinsets voor openbare plekken

Deze tuinsets komen ook uitstekend tot hun recht op terrassen en balkons van openbare plekken. Bij Flinders vind je niet alleen tuinsets die speciaal voor de consument zijn samengesteld. Wil je het terras van een hotel, restaurant of kantoor inrichten met een van deze prachtige design tuinsets? Dan ben je bij Flinders aan het juiste adres. Dit gaat logischerwijs vaak om grotere aantallen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze accountmanagers. We bespreken al je overige vragen en maken een scherpe offerte op maat.

Design tuinsets bij Flinders

Bij Flinders vind je een uitgebreide collectie tuinsets. Wij kunnen alle tuinsets leveren en deze rechtstreeks bij de betreffende producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tuinset van een bepaald designlabel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinset, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.   

Tuinsets
Filters
Merk
Kleur
Geschikt voor aantal personen
?
Bij dit filter wordt rekening gehouden dat er ook personen aan de korte kant van de tafel zitten. Zie het artikel de ideale eethoek.
Meer tonen
Ontwerper
Type tafel
Herkomst
Prijs
Vorm