Naar boven
Sorteren op

1-26 van 26 producten

Fermob uit Frankrijk

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle loungestoelen, tuintafels en tuinstoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Je kunt Fermob tuinstoelen dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde tuinstoelen van Fermob na één seizoen verbleekt is, want de poedercoating die wordt gebruikt is gemaakt van 100% polyester en UV-bestendig. Tot slot zijn de tuinstoelen van Fermob zeer comfortabel, ook niet geheel onbelangrijk.

Welke Fermob tuinstoel wordt het?

Een bistro is een combinatie tussen een kroeg en een restaurant. Dat betekent dus dat je met de Bistro stoel eigenlijk altijd wel goed zit. Op deze Fermob tuinstoel kun je heerlijke maaltijden eten of juist genieten van een verkoelend biertje. Vrolijk word je er ook van, want de Bistro stoel is verkrijgbaar in maar liefst 23 verschillende kleuren. Hetzelfde geldt voor de Luxembourg tuinstoel van Fermob. De Luxembourg stoel heeft een simpel design, maar dankzij het kleurenpalet kun je deze Fermob tuinstoel zo opvallend maken als je zelf wil. Voor een meer comfortabele houding is er bovendien ook een Luxembourg stoel met armleuning, die net als de andere Fermob tuinstoelen een goede weersbestendigheid heeft. Tot slot vind je in deze collectie de Monceau stoel, een Fermob tuinstoel die eigenlijk overal op zijn plaats is dankzij de strakke vormgeving.

Fermob tuinstoel bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tuinstoel van Fermob en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob tuinstoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.