Naar boven

Flinders Projecten

Op de projectenafdeling van Flinders helpen wij zakelijke klanten met het creëren van mooie en functionele ruimtes. We hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het verzorgen van de inrichting van hotels, restaurants en kantoren. Wij werken hiervoor veelvuldig samen met architectenbureaus, ontwerpstudio’s en conceptontwikkelaars.

Tijdens het project willen wij de klant informeren en ontzorgen. Wij kunnen adviseren op basis van gebruik, alternatieve producten, budget en gewenste levertijd. Als projectenafdeling putten wij uit een assortiment dat het online assortiment van Flinders ruim overstijgt. Denk hierbij ook aan duurzaam of refurbished meubilair. Bij spoed hebben wij de mogelijkheid producten als tijdelijke oplossing aan te bieden en zo lange levertijden te overbruggen.

Waarom Flinders Projecten?

  • Persoonlijke aanpak
  • Betrouwbaar en transparant
  • Groot assortiment van +1000 merken
  • Snelste levertijden
  • Scherpe prijzen
  • Locaties in Zaandam en Gent (BE)

Onze klanten variëren van architecten, stylisten, ontwerpbureaus en installateurs tot bedrijven als Sonos, UBER, De Nationale Postcodeloterij, TU Delft, Leaseplan, Van der Valk Hotels, Artis, Spaces en Loetje. Klik hier voor enkele voorbeelden van reeds opgeleverde projecten.

Flinders geeft de zakelijke klant de mogelijkheid om kantoormeubilair van Vitra te leasen. Meer weten over Vitra lease? We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Bent u benieuwd wat ons team voor u kan betekenen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Mail naar projecten@flinders.nl, bel naar 020-3030635 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you