Naar boven

Laatste trendartikelen

 
Woontrend: Eco Friendly
Met de woontrend Eco Friendly richt je je woning duurzaam in, haal je de natuur in huis en creëer je een tijdloos geheel door gedempte kleuren te gebruiken.
Lees meer
 
Kleurtrend: Go Green
In de kleurtrend Go Green staat de kleur groen centraal. Wat doet deze kleur in huis? Groen geeft ons energie, duidt op het leven en staat voor ontspanning.
Lees meer
 
Woontrends voor 2021
Het jaar 2021 staan in het teken van drie woontrends: organisch aardewerk, beige is het nieuwe grijs en rebels design. Benieuwd? Zo pas je de trends thuis toe.
Lees meer
 
Keukentrend: Home Sweet Home
Of je nu een ervaren chef of echte beginner bent: in de keukentrend Home Sweet Home ontdek je hoe je je keuken een make-over geeft en klaarmaakt voor de feestdagen.
Lees meer
 
Vitra wintertrends
Benieuwd naar de wintertrends van Vitra? In dit artikel lees je alles over de laatste trends en ontdek je hoe deze producten een plek in huis kunnen krijgen.
Lees meer
 
Woontrend: Feestelijk tafelen
In de woontrend Feestelijk dineren staat de eethoek centraal. Met donkere kleuren, gouden accenten en sfeervolle accessoires ontstaat een intiem geheel aan tafel.
Lees meer
 
Woontrend: Looks a lot like Christmas
De woontrend Looks a lot like Christmas staat in het teken van extra gezelligheid en sfeer in huis. We laten zien hoe je je interieur onderdompelt in deze trend.
Lees meer
 
Woontrend: Cozy Home
In de woontrend Cozy Home komen diverse behoeften samen en speelt ons huis een prominente rol. Met deze trend haal je warmte, eenheid en rust in huis.
Lees meer
 
Woontrend: Flexibel thuiswerken
In de woontrend Flexibel thuiswerken staan tafels, stoelen en verlichting centraal. We laten zien hoe jij je werkplek thuis naar wens en volgens de arbowet inricht.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrend: Ancient Times
De klassieke oudheid, vrouwelijke schoonheid en organische vormen typeren de woontrend Ancient Times. Benieuwd naar deze trend? We geven je een dosis inspiratie
Lees meer
 
Dutch design
Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
Lees meer