Kave Home

Het team achter Kave Home is continu bezig met het verwerken van de nieuwste trends in hun designproducten zonder tijdloosheid als vereiste uit het oog te verliezen. Het moet een product zijn waar je blij van wordt, dat een weerspiegeling is van je persoonlijkheid en dat helemaal past bij de tijd. Kave Home helpt je je (woon)stijl en persoonlijke smaak in je interieur terug te laten komen. Met een product van Kave Home maak je je interieur eigen en ontstaat een voor jou herkenbaar karakter. In ons aanbod vind je een deel van alle producten waar Kave Home inmiddels bekend om staat. De Tiva collectie is daar een voorbeeld van. In deze producten zie je met name een mix van hout en metaal waardoor een stoere en toch toegankelijke reeks producten ontstaat. Laat je verrassen door de bijzondere producten en maak je woning helemaal af met een of meerdere stijlvolle designproduct(en).  

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 48 producten

Design van Kave Home

Bij het Spaanse merk Kave Home zijn ze continu bezig met nieuwe producten op de markt brengen die voldoen aan de laatste en meest innovatieve technieken. Het ontwerpersteam haalt overal en nergens inspiratie vandaan om tot nieuwe, originele ideeën te komen die ze om weten te zetten in de mooiste designproducten. Aan zowel de binnen- als buitenruimtes wordt gedacht. Zo vind je bij Flinders vooral meubels voor binnen, maar hebben we bijvoorbeeld ook de Burlington hoekbank waar je heerlijk op kunt genieten in de buitenlucht. Elk product van Kave Home doet er alles aan om je in- en exterieur telkens wat meer naar je zin te maken. De producten kenmerken zich door totaal verschillende ontwerpen in kleur, vorm en materiaal zodat de kans groot is dat je een item vindt dat past bij je woonsmaak.

Eunice kasten van Kave Home maken opruimen leuk

De Eunice collectie van Kave Home kenmerkt zich onder meer door kasten in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld dressoirs, boekenplanken in wandrekken en televisiekasten. Je hebt in deze opbergers de optie om spullen uit het zicht te houden of juist in de schijnwerpers te zetten. Kenmerkend voor alle producten is dat ze een Scandinavisch karakter hebben. We zien de kleur wit terug die zich perfect laat combineren met de materiaalsoort hout wat het natuurlijke karakter versterkt. Van de woonkamer tot de werkkamer: je vindt voor elke woonruimte wel een geschikt product in deze collectie die functioneel is en je de mogelijkheid geeft om hem persoonlijk te maken door je mooiste bezittingen tentoon te stellen.

Kave Home bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kave Home. Dat betekent dat wij alle Kave Home producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Kave Home en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Kave Home. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Kave Home veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

 

Naar boven